Η ΕΥΔΑΠ κοντά στους μαθητές -Μοίρασε γραφική ύλη και σχολικά σακίδια σε δημοτικό και γυμνάσια - iefimerida.gr

Η ΕΥΔΑΠ κοντά στους μαθητές -Μοίρασε γραφική ύλη και σχολικά σακίδια σε δημοτικό και γυμνάσια

Η ΕΥΔΑΠ κοντά στους μαθητές -Μοίρασε γραφική ύλη και σχολικά σακίδια σε δημοτικό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μια συμβολική αλλά και ουσιαστική κίνηση - εν όψει των μεγάλων πρωτοβουλιών κοινωνικής στήριξης που έχει προγραμματίσει - η ΕΥΔΑΠ προχώρησε στην παροχή, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, γραφικής ύλης και σχολικού σακιδίου σε 500 μαθητές δημοτικού και γυμνασίου του δήμου Νικαίας.Η πρωτοβουλία αυτή που χαροποίησε τους μαθητές, υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τη Μητρόπολη Νικαίας.

Στον αγιασμό, που τελέστηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νικαίας, κ. Αλέξιο, ο Γενικός Διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών και Ελέγχου, κ. Γεώργιος Χαβάκης, εκ μέρους της Εταιρείας τόνισε μεταξύ άλλων: ''Η ΕΥΔΑΠ, ως εταιρεία με κοινωνικό πρόσωπο, είναι πάντα αρωγός στη νέα γενιά και στις κοινωνικές ομάδες που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση που υφίσταται η χώρα μας''.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ