Δένδιας: Ο Τσίπρας πουλάει αέρα κοπανιστό -Βάζει το τυρί και κρύβει τη φάκα - iefimerida.gr

Δένδιας: Ο Τσίπρας πουλάει αέρα κοπανιστό -Βάζει το τυρί και κρύβει τη φάκα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βολές κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τα όσα εξήγγειλε από το βήμα της ΔΕΘ εξαπέλυσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Δένδιας.

«Ο Τσίπρας πουλάει αέρα κοπανιστό. Το μοντέλο δημόσιο, και πάλι δημόσιο και θέσεις εργασίας από το δημόσιο είναι λάθος...Για λιγότερους φόρους χρειάζεται και λιγότερο κράτος. Δεν γίνεται αυτό που λέει ο κ. Τσίπρας, λιγότεροι φόροι περισσότερο κράτος. Ήρθε η ώρα της αλήθειας, πρέπει να είναι σοβαρός ο κ. Τσίπρας, πόσο κοστίζει να μην είναι σοβαρός ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης;» δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.

Όσον αφορά στη δέσμευση του Αλέξη Τσίπρα για επαναφορά του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ, ο Νίκος Δένδιας τόνισε ότι «αναφέρεται μόνο στον κατώτατο μισθό δεν αναπροσαρμόζει κανέναν άλλο, τι επιρροή έχει αυτό στις συντάξεις και τα ασφαλιστικά ταμεία αυτό το κρύβει; Μόνο το 7% αφορά η εξαγγελία του. Βάζει το τυρί και κρύβει τη φάκα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ