Γιατί ακυρώθηκε το δείπνο γενεθλίων του πρίγκιπα Χάρι - iefimerida.gr

Γιατί ακυρώθηκε το δείπνο γενεθλίων του πρίγκιπα Χάρι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ηταν το αποκορύφωμα του εορτασμού των γενεθλίων του: Ενα δείπνο που διοργάνωνε ο Γούλιαμ, η Κέιτ και η αδελφή της Πίπα με μερικούς από τους πιο στενούς του φίλους για να γιορτάσουν τα γενέθλια του, αφού έγινε 30 ετών. Ομως κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή το δείπνο ακυρώθηκε.

Η Κέιτ ήθελε να χρησιμοποιήσει μια από τις δύο κουζίνες του Kensington Palace για να δημιουργήσει ένα ζεστό δείπνο για τον κουνιάδο της. Ομως μια έντονη αδιαθεσία -εξαιτίας της εγκυμοσύνης της- έκαναν αδύνατη τη διοργάνωση του δείπνου. Σχεδόν μία ώρα πριν από την έλευση των καλεσμένων άρχισαν τα τηλεφωνήματα για την ακύρωση.

Γιατί ακυρώθηκε το δείπνο γενεθλίων του πρίγκιπα Χάρι | iefimerida.gr 0



Ο Χάρι τελικά γιόρτασε την επόμενη μέρα τα γενέθλια του πίνοντας μπύρες με φίλους μετά την τελετή λήξης των Invictus Games, ενώ δύο από τις αγαπημένες του μπάντες, οι Foo Fighters και Kaiser Chiefs έπαιζαν μουσική στο Olympic Park του Λονδίνου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ