Αλιβιζάτος: Δεν ενδιαφέρομαι για την προεδρία της Δημοκρατίας - iefimerida.gr

Αλιβιζάτος: Δεν ενδιαφέρομαι για την προεδρία της Δημοκρατίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο συνταγματολόγος Νίκος Αλιβιζάτος απορρίπτει την πρόταση του Σταύρου Θεοδωράκη να είναι ο επόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας καθώς όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η δουλειά του στο Πανεπιστήμιο εξακολουθεί να του δίνει μεγάλες ικανοποιήσεις.

Ο διακεκριμένος συνταγματολόγος με επιστολή του στην εφημερίδα «Καθημερινή» ξεκαθαρίζει πως δεν επιθυμεί να αναμειχθεί στη διεξαγόμενη συζήτηση για την προσεχή προεδρική εκλογή.

«Θέλω να διευκρινίσω ότι, από την πλευρά του κ. Θεοδωράκη, δεν είχα γνώση της πολύ τιμητικής πρότασής του. Από την άλλη, δεν επιθυμώ να αναμειχθεί, με οποιονδήποτε τρόπο, το όνομά μου στη διεξαγόμενη συζήτηση για την προσεχή προεδρική εκλογή. Σε κάθε περίπτωση, η δουλειά μου στο Πανεπιστήμιο εξακολουθεί να μου δίνει μεγάλες ικανοποιήσεις».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ