Στην ταράτσα του Bios, την ώρα του σούρουπου ήχοι του Πουτσίνι, του Μπιζέ, του Μότσαρτ θα κατακλύσουν την πόλη -Η νέα δράση της Λυρικής [εικόνες] - iefimerida.gr

Στην ταράτσα του Bios, την ώρα του σούρουπου ήχοι του Πουτσίνι, του Μπιζέ, του Μότσαρτ θα κατακλύσουν την πόλη -Η νέα δράση της Λυρικής [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μια καθαρόαιμη φθινοπωρινή μέρα σαν την σημερινή, με τη δροσιά και το άρωμα της βροχής να φτάνει από κάπου μακριά στο κέντρο της πόλης, την ώρα του σούρουπου σπουδαστές- μονωδοί του Οπερα Στούντιο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής θα προσφέρουν στο κοινό ένα μοναδικό ακρόαμα και θέαμα στην ταράτσα του Bios στην Πειραιώς.

Θα ακουστούν λυρικές μελωδίες των Πουτσίνι, Μότσαρτ, Μπιζέ, Όφενμπαχ, Μασκάνι, Γκέρσουιν, Χατζηαποστόλου, Γιαννίδη και άλλων σε αυτό τον απρόσμενο χώρο. Στην ταράτσα του Bios που έχει σφραγίσει το σύγχρονο αστικό περιβάλλον και τον αστικό πολιτισμό.

Εκεί οι μονωδοί του Όπερα Στούντιο της ΕΛΣ Χριστίνα Ασημακοπούλου (σοπράνο), Ιωάννα Κοκοβίκα (μέτζο σοπράνο), Ελισάβετ Παπαγεωργίου (σοπράνο) και Ερωφίλη Παπαδόγια (σοπράνο) θα ερμηνεύσουν άριες από διάσημες όπερες και οπερέτες, αλλά και γνωστά αποσπάσματα από μιούζικαλ, συνοδεία πιάνου.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό. Η προηγούμενη εμπειρία από μονωδούς της Οπερας Στούντιο για την Ευρωπαϊκή Μέρα Μουσικής είχε γίνει αγαπημένο θέμα συζήτησης στην πόλη. Οι φωτογραφίες προέρχονται από εκείνη την εκδήλωση.




Βios (Πειραιώς 84, Aθήνα τηλ.: 210 3425335)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ