Με τον πρόεδρο του ΣΕΒ συναντήθηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης - iefimerida.gr

Με τον πρόεδρο του ΣΕΒ συναντήθηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ανάγκη να συνεννοηθούν όλες οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου και να εκπονήσουν ένα Εθνικό Σχέδιο Ανάπτυξης επεσήμανε ο πρόεδρος του ΣΕΒ Θ. Φέσσας μετά την συνάντηση που είχε με τον επικεφαλής του κόμματος «Το Ποτάμι» Σταύρο Θεοδωράκη.«Το μήνυμα της περιόδου είναι σαφές: χρειάζεται πολιτική σταθερότητα και κοινωνική συναίνεση για να ευδοκιμήσει μια βιώσιμη οικονομική προοπτική για τον τόπο. Για να γίνουν επενδύσεις, να ανοίξουν δουλειές, να βγει η Ελλάδα από την ύφεση», τόνισε με έμφαση ο κ. Φέσσας.

Πρόσθεσε δε ότι «μόνο όταν συμφωνήσουμε όλοι σε ορισμένα δεδομένα, όπως είναι π.χ. τα μεγέθη και οι δυνατότητες της πραγματικής οικονομίας και συνεργασθούμε στην εκπόνηση ενός Εθνικού Σχεδίου Ανάπτυξης, οι εταίροι μας στην Ευρώπη και οι υπόλοιποι δανειστές της χώρας θα συζητήσουν σοβαρά την απαιτούμενη πρόσθετη αρωγή, ώστε να κλείσει οριστικά ο φαύλος κύκλος των ελλειμμάτων και της ύφεσης».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, από την πλευρά του έθεσε στο προεδρείο του ΣΕΒ ως αδήριτες προϋποθέσεις για να βγει η Ελλάδα από την κρίση:

Από τον ΣΕΒ στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος Χάρης Κυριαζής, οι Αντιπρόεδροι Σπύρος Θεοδωρόπουλος, Αναστάσιος Καλλιτσάντσης, Νίκος Καραμούζης, Δημήτρης Παπαλεξόπουλος, τα μέλη Σοφία Κουνενάκη-Εφραίμογλου και Πάνος Κυριακόπουλος, ο Γενικός Διευθυντής Ακης Σκέρτσος και ο αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Γιάννης Κυριακού.

Από την πλευρά του Ποταμιού, τον Σταύρο Θεοδωράκη πλαισίωσαν οι Θανάσης Σκόκος και Νικόλας Γιατρομανωλάκης από τη Συντονιστική Επιτροπή, ο Γιώργος Μπάλλας από την Επιτροπή Διά Ταύτα, η Υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου Λίνα Παπαδάκη και η συνεργάτις του Μαρία Καρχιλάκη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ