Η νέα Miss USA είναι... Ρωσίδα -Κόρη μεταναστών, θέλει να σπουδάσει νομική [εικόνες] - iefimerida.gr

Η νέα Miss USA είναι... Ρωσίδα -Κόρη μεταναστών, θέλει να σπουδάσει νομική [εικόνες]

Αυτή είναι η νέα Miss USA -Κόρη Ρώσων μεταναστών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οταν ο Λευκός Οίκος κατηγορεί το Κρεμλίνο για επεκτατικές τάσεις, σίγουρα δεν είχε αυτό κατά νου. Κι όμως, η Ρωσία κατάφερε να... κατακτήσει τα αμερικανικά καλλιστεία. Η νέα Miss USA είναι κόρη Ρώσων μεταναστών.

Πρόκειται για την Κίρα Καζάντσεφ, την 23χρονη ξανθιά που θέλησε να κατακτήσει τους κριτές με το μυαλό της. Πέρα από τις «μητρικές» της γλώσσες- τα αγγλικά και τα ρώσικα- μιλά Ισπανικά, έχει ταχθεί στη μάχη κατά της οικογενειακής βίας, ήδη σπούδασε Πολιτικές επιστήμες στο Hofstra University και σκοπεύει να διαθέσει την υποτροφία 50.000 δολαρίων που κέρδισε στα καλλιστεία για να πάρει πτυχίο και στη Νομική, έχοντας σκοπό να ασχοληθεί με τη διεθνή διπλωματία.

Η καλλονή από την Καλιφόρνια- αν και εκπροσωπούσε τη Νέα Υόρκη στο διαγωνισμό- όταν κλήθηκε να επιδείξει ένα ταλέντο της στο διαγωνισμό κάθισε οκλαδόν στη σκηνή και τραγούδησε το «Happy», χρησιμοποιώντας ένα πλαστικό κόκκινο ποτήρι για ντραμς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις καλλιστεία Miss USA
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ