Μπακογιάννη: Οχι σε αλλαγή του εκλογικού νόμου -Είναι αντιλήψεις Κουτσόγιωργα - iefimerida.gr

Μπακογιάννη: Οχι σε αλλαγή του εκλογικού νόμου -Είναι αντιλήψεις Κουτσόγιωργα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να επισπευσθεί η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας ζητά η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάνη η οποία υποστηρίζει πως κάτι τέτοιο θα ήταν προς όφελος της χώρας και ότι οι 180 ψήφοι υπέρ της κυβερνητικής σταθερότητας υπάρχουν.

«Ένα επιχείρημα που έχει βάση είναι το να προχωρήσουμε λίγο πιο γρήγορα στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, ώστε να ξεκαθαρίσει η εικόνα και να ξέρουν οι εταίροι ότι υπάρχει σταθερότητα στη χώρα και να ξέρουν ότι έχουν να κάνουν με συγκεκριμένους συνομιλητές, για να μην χάσουμε χρόνο. Νομίζω ότι οι 180 που είναι υπέρ της κυβερνητικής σταθερότητας υπάρχουν», τόνισε σε συνέντευξή της στον ΒΗΜΑ 99,5 και τάχθηκε κατά της αλλαγής του εκλογικού νόμου εν όψει εκλογών.

«Για γενικώς σπασμωδικές κινήσεις, όπως η αλλαγή εκλογικού νόμου εν όψει εκλογών, δεν είμαι ποτέ υπέρ τους. Δεν αλλάζεις τον εκλογικό νόμο παραμονές των εθνικών εκλογών. Αυτά είναι αλήστου μνήμης κουτσογιωργικές αντιλήψεις. Δεν είναι δυνατόν το 2014 να σκεπτόμαστε ακόμα με την ίδια λογική» τόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη και εξαπέλυσε εξαπέλυσε βολές κατά του Αλέξη Τσίπρα για τις εξαγγελίες του στη ΔΕΘ.

«Είναι κρίμα ότι μετά από μια τέτοια κρίση η κατάρα της Μεταπολίτευσης -δηλαδή ότι όποιος ήταν αντιπολίτευση έταζε λαγούς με πετραχήλια και όταν κυβερνούσε μετά έλεγε ότι παρέλαβε καμμένη γη- συνεχίζει να υπάρχει από έναν νέο άνθρωπο, 40 ετών, όπως είναι ο κ. Τσίπρας»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ