Η 18χρονη εγγονή του Κωνσταντίνου Γλίξμπουργκ αγκαλιά με την Πάρις Χίλτον [εικόνες] - iefimerida.gr

Η 18χρονη εγγονή του Κωνσταντίνου Γλίξμπουργκ αγκαλιά με την Πάρις Χίλτον [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα χνάρια της μητέρας της, Μαρί Σαντάλ, φαίνεται ότι ακολουθεί η εγγονή του Κωνσταντίνου Γλίξμπουργκ, Μαρία-Ολυμπία, η οποία μόλις έκλεισε τα 18 της και γυρνά ανά τον κόσμο παρακολουθώντας τα σόου στις κατά τόπους Εβδομάδες Μόδας.

Τελευταίο σόου που παρακολούθησε η Μαρία Ολυμπία Γλίξμπουργκ αυτό της Diane von Furstenberg στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης όπου παραβρέθηκε μαζί με την μητέρα της. Εκεί συνάντησε και τις γνωστές κληρονόμους της αυτοκρατορίας Χίλτον με τις οποίες έσπευσε να φωτογραφηθεί μαζί τους, ενώ δεν παρέλειψε να ποστάρει στο λογαριασμό της στο Instagram και τη σχετική φωτογραφία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η νεαρή θέλει να ασχοληθεί με το σχέδιο ρούχου, όπως και η μητέρα της, η οποία την στηρίζει απόλυτα στην επιλογή της αυτή. Αλλωστε όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που ποστάρει στο λογαριασμό της στο Instagram η Μαρία Ολυμπία Γλίξμποργκ μαζί πηγαίνουν στα περισσότερα σόου μόδας. Dior, Chanel, Elie Saab...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ