H Βαλερί είναι έτοιμη να δημοσιοποιήσει τα sms με τον Ολάντ που αποκαλεί «ξεδοντιάρηδες» τους φτωχούς - iefimerida.gr

H Βαλερί είναι έτοιμη να δημοσιοποιήσει τα sms με τον Ολάντ που αποκαλεί «ξεδοντιάρηδες» τους φτωχούς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποφασισμένη να προσκομίσει και τα sms στα οποία ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ φέρεται να περιφρονεί τους μη έχοντες αποκαλώντας τους «sans dents», ελληνιστί «ξεδοντιάρηδες» ή «φαφούτηδες» είναι, σύμφωνα με δημοσίευμα των Sunday Times, η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας Βαλερί Τριερβελέρ.

Η διευθύντρια του Paris Match στο βιβλίο της «Ευχαριστώ για τη στιγμή» (Merci pour ce moment) βγάζει στη φόρα όλα τα άπλυτα του Γάλλου πρόεδρου, μεταξύ αυτών και της απέχθειας και της περιφρόνησής του προς τους φτωχούς, χρησιμοποιώντας τoν απρεπή χαρακτηρισμό «ξεδοντιάρηδες».

Σε μια προσπάθεια να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα εναντίον του, ο Φρανσουά Ολάντ αρνήθηκε ότι οι ισχυρισμοί της πρώην συντρόφου έχουν έστω και κάποια βάση. Ομως, η εφημερίδα «Sunday Times» επικαλούμενη άνθρωπο από το στενό περιβάλλον της δημοσιογράφου τονίζει πως η Τριερβελέρ είναι αποφασισμένη σε ενδεχόμενο δικαστικό αγώνα να προσκομίσει και τα sms του προέδρου της Γαλλίας, προκειμένου να αποδείξει την αλήθεια των γραπτών της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ