Η μητέρα της Ρίβα Στέενκαμπ ξεσπά: «Ο Πιστόριους έπεσε στα μαλακά για το φόνο της κόρης μου» - iefimerida.gr

Η μητέρα της Ρίβα Στέενκαμπ ξεσπά: «Ο Πιστόριους έπεσε στα μαλακά για το φόνο της κόρης μου»

Η μητέρα της Ρίβα Στέενκαμπ ξεσπά: «Ο Πιστόριους έπεσε στα μαλακά για το φόνο τη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απογοητευμένη και εξοργισμένη δηλώνει η μητέρα της άτυχης Ρίβα Στέενκαμπ, από την ετυμηγορία του δικαστηρλιου που αθωώνει τον Οσκαρ Πιστόριους για φόνο εκ προμελέτης.

Ο Παραολυμπιονίκης κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία της φίλης του Ρίβα Στέενκαμπ στις 14 Φεβρουαρίου του 2013 και αντιμετωπίζει μέχρι και 15 χρόνια φυλακής, ενώ η καταδίκη του θα λάβει χώρα στις 13 Οκτωβρίου.

Η οικογένεια της Στέενκαμπ έκλαψε στην είδηση της ετυμηγορίας: «Αυτή η απόφαση δεν είναι δικαιοσύνη για τη Ρίβα» αναφέρει η μητέρα της άτυχης κοπέλας, Τζουν Στέενκαμπ, μιλώντας στο NBC News. «Θέλω μόνο την αλήθεια. Αυτός πυροβόλησε μέσα από την πόρτα και δεν μπορώ να πιστέψω ότι το θεώρησαν ατύχημα»

«Πραγματικά δεν με νοιάζει τι θα συμβεί στον Οσκαρ. Δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα, επειδή κανείς δεν μπορεί να φέρει την κόρη μου πίσω. Αυτός ακόμα ζει και να αναπνέει και εκείνη έχει φύγει, για πάντα» πρόσθεσε.

Εξοργισμένος είναι και ο αδελφός του θύματος, Ανταμ Στέενκαμπ, ο οποίος στην πρώτη του συνέντευξη μετά τη δολοφονία της Ρίβα, δηλώνει ότι όλη η οικογένεια Στέενκαμπ, νιώθει προδομένη από την δικαστική ετυμηγορία.

Οπως επισημαίνει, θεωρεί ότι ο Οσκαρ Πιστόριους, ήταν συνειδητά δολοφόνος και θα έπρεπε να είχε κριθεί ένοχος για δολοφονία από πρόθεση. Παράλληλα, καταδικάζει τους θεατρινισμούς του Παρολυμπιονίκη στην δικαστική αίθουσα ως «τραγελαφική» παντομίμα και τονίζει ότι έχασε την αδελφή του και ο Πιστόριους είναι ο μόνος υπαίτιος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ