Ο Ιθαν Χοκ συγκλονίζει: Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς κουβαλούσε αβάσταχτο πόνο [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Ιθαν Χοκ συγκλονίζει: Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς κουβαλούσε αβάσταχτο πόνο [εικόνες&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα πρώτα του κινηματογραφικά βήματα τα έκανε δίπλα στον αδικοχαμένο Ρόμπιν Γουίλιαμς και από ότι φαίνεται δεν τον ξεχνάει. Ο Ιθαν Χοκ συγκλονίζει με όσα λέει για τον πρόσφατο θάνατο του αγαπημένου ηθοποιού που μαζί έπαιξαν στον γνωστό «Κύκλο των Χαμένων Ποιητών».

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη είπε πως είχε διακρίνει πως πίσω από το χαμογελαστό πρόσωπο του ηθοποιού και τα πετυχημένα του αστεία υπήρχε θλίψη.

«Ακόμα και στα 18 μου, ήταν ευδιάκριτο πως είχε μέσα του δυσβάσταχτο πόνο. Δεν ξέρω σε πιο βαθμό σε όλη του τη ζωή. Όποιος ήταν παρατηρητικός ήξερε. Πολλοί δεν παρατηρούν, βασικά επειδή ήταν τόσο αστείος και φωτεινός.»

«Μας ταρακούνησε όλους. Είχε ένα έντονο μυαλό. Ήταν επίσης πολύ συναισθηματικός, ένας υπέροχος κλόουν - κι ας τη φοβούνται πολλοί τη λέξη - ήταν φως για αυτό τον κόσμο.»

«Νομίζω προκαλεί άμεση θλίψη που διαπερνά όλη την κοινωνία όταν κάποιος που μας έκανε όλους μας τόσο χαρούμενους αποκαλύπτει πως ήταν σε τόσο τεράστιο προσωπικό πόνο. Η χαρά δεν ήταν αμοιβαία. Δεν τον κάναμε χαρούμενο. Αυτό "κρούει τον κώδωνα" για όλους μας»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ