Ορίστηκαν νέοι αντιδήμαρχοι στον Δήμο Πειραιά - iefimerida.gr

Ορίστηκαν νέοι αντιδήμαρχοι στον Δήμο Πειραιά

Ορίστηκαν οι νέοι αντιδήμαρχοι στον Δήμο Πειραιά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με απόφαση του Δημάρχου Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη ορίζονται Αντιδήμαρχοι, με θητεία από 12/9/2014 έως 4/3/2017 οι Δημοτικοί Σύμβουλοι: Νικόλαος Καρβουνάς, Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, Δημοτικής Κατάστασης και Ανθρωπίνου Δυναμικού, με αρμοδιότητες της Δ/νσης Διοίκησης, της Δ/νσης Ανθρωπίνου Δυναμικού και Κατάρτισης και της Δ/νσης Ληξιαρχείου και Δημοτικής Κατάστασης και Αλέξανδρος Αργουδέλης, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Δικτύων, με αρμοδιότητες της Διεύθυνσης Αρχιτεκτονικού και λοιπών Τεχνικών έργων και της Διεύθυνσης Οδοποιίας - Αποχέτευσης.

Επίσης ορίζεται Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Πολιτισμού η Δημοτική Σύμβουλος Ειρήνη Νταϊφά, με θητεία από 12/9/2014 έως 4/3/2017, με αρμοδιότητα την εποπτεία και το συντονισμό της Διεύθυνσης Πολιτισμού, εκτός του τμήματος Αθλητισμού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ