Ο ροκάς και η... γοργόνα: Διάσημος σταρ πήρε διαζύγιο στα 68 του -Εχει δεσμό με την Ντάριλ Χάνα [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο ροκάς και η... γοργόνα: Διάσημος σταρ πήρε διαζύγιο στα 68 του -Εχει δεσμό με την Ντάριλ Χάνα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ερωτικά σκιρτήματα φαίνεται πως νιώθει στα 68 του ο εμβληματικός καλλιτέχνης Νηλ Γιάνγκ, ο οποίος μόλις πριν από έναν μήνα κατέθεσε αίτηση διαζυγίου έπειτα από 36 χρόνια γάμου.Ο δημοφιλής τραγουδοποιός και κιθαρίστας αποφάσισε να χωρίσει από την γυναίκα του Πέγκι έπειτα από μια μακρά και ταραγμένη κοινή πορεία, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν υπάρχει και... πέτρα του σκανδάλου πίσω από την υπόθεση.

Ο λόγος για την πάντα γοητευτική Ντάριλ Χάνα, sex symbol των περασμένων δεκαετιών, με την οποία ο Νηλ φέρεται να διατηρεί ερωτική σχέση.

Μάλιστα, οι κακές γλώσσες λένε ότι οι δυο τους βγαίνουν εδώ και αρκετούς μήνες πίσω από την πλάτη της 61 ετών πρώην συζύγου του τραγουδιστή.

Η dailymail, εντόπισε τον 68χρονο και την 53χρονη να απολαμβάνουν μια ρομαντική περατζάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ