Το νέο μικρό Opel θα λέγεται Karl και θα κοστίζει περίπου 8.500 ευρώ - iefimerida.gr

Το νέο μικρό Opel θα λέγεται Karl και θα κοστίζει περίπου 8.500 ευρώ

Το νέο μικρό Opel θα λέγεται Karl και θα κοστίζει περίπου 8.500 ευρώ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H Opel εδώ και καιρό δεν έκρυβε πως ετοιμάζει ένα νέο μίνι στη βάση της γκάμας της, το οποίο θα είναι πιο φτηνό από το lifestyle Adam και αισθητά πιο μικρό από το best seller Corsa.

Παράλληλα θα αποτελέσει κατά κάποιο τρόπο και το διάδοχο του επιτυχημένου Spark στην Ευρώπη, από τη στιγμή που η Chevrolet έχει αποχωρήσει από τη Γηραιά Ήπειρο.

Τώρα πλέον η γερμανική εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα μια πρώτη φωτογραφία- σκαρίφημα του νέου της μίνι, που θα έχει μήκος 3,68 μέτρα και θα είναι αποκλειστικά πεντάθυρο και πενταθέσιο.

Το Karl, που ως Vauxhall θα έχει την παραδοσιακή ονομασία Viva, θα ξεκινά από τις 8.500 ευρώ περίπου και θα είναι διαθέσιμο από το ερχόμενο καλοκαίρι. Οι κινητήρες του θα προέρχονται από τα Adam και Corsa, ενώ η επίσημη πρεμιέρα του θα γίνει στην έκθεση της Γενεύης, τον ερχόμενο Μάρτιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτοκίνητο κόστος Opel Karl
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ