Συνελήφθη στο Ελ. Βενιζέλος 22χρονος με 12,3 κιλά ηρωίνης - iefimerida.gr

Συνελήφθη στο Ελ. Βενιζέλος 22χρονος με 12,3 κιλά ηρωίνης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», ένας υπήκοος Πακιστάν, 22 ετών, για εισαγωγή στην ελληνική επικράτεια μεγάλης ποσότητας ηρωίνης.

Ειδικότερα, αστυνομικοί, στον χώρο αφίξεων «Ελευθέριος Βενιζέλος» εντόπισαν και συνέλαβαν τον 22χρονο, ο οποίος αφίχθη αεροπορικώς στη χώρα μας, προερχόμενος από το Πακιστάν, μέσω Κωνσταντινούπολης.

Κατά την έρευνα της αποσκευής του νεαρού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 12.310 γραμμάρια ηρωίνη σε έξι τυποποιημένες συσκευασίες, οι οποίες ήταν τοποθετημένες και επιμελώς κρυμμένες σε ειδικά διασκευασμένες κρύπτες εντός της αποσκευής.

Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο 22χρονος αποτελεί μέλος ευρύτερου κυκλώματος διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων οπιούχων ναρκωτικών (ειδικότερα ηρωίνης), από το Πακιστάν προς χώρες της δυτικής Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ