Τα 10 μεγαλύτερα στιλιστικά λάθη των αντρών και πώς να τα αποφύγετε - iefimerida.gr

Τα 10 μεγαλύτερα στιλιστικά λάθη των αντρών και πώς να τα αποφύγετε

Τα 10 μεγαλύτερα στιλιστικά λάθη των αντρών και πώς να τα αποφύγετε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι στιλιστικοί κανόνες έχουν στόχο να σας βοηθήσουν να κάνετε τις σωστές επιλογές στο καθημερινό σας ντύσιμο. Ωστόσο είναι ευρέως γνωστό ότι οι άνδρες δεν είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένοι με τους συνδυασμούς χρωμάτων και μοτίβων και το αποτέλεσμα είναι συχνά κωμικοτραγικό.

Προκειμένου να «σώσει» την υπόληψη του ανδρικού κοινού, το Εsquire δημοσιεύει ορισμένες βασικές συμβουλές για να αποφευχθούν τα πιο συνηθισμένα ανδρικά στιλιστικά λάθη

Τα 10 μεγαλύτερα στιλιστικά λάθη των αντρών και πώς να τα αποφύγετε | iefimerida.gr 0

1. Τα στενά μπλουζάκια δεν σας σώζουν
Ειδικά από μία ηλικία και μετά, είναι λογικό να νιώθετε πιο χαλαροί σε ορισμένα σημεία του σώματος. Ο αστικός μύθος ότι τα στενά ρούχα «μαζεύουν» την εν λόγω χαλάρωση είναι ακριβώς αυτό: μύθος. Και συχνά έχει μάλλον γελοίο αποτέλεσμα.

Τα 10 μεγαλύτερα στιλιστικά λάθη των αντρών και πώς να τα αποφύγετε | iefimerida.gr 1

2. Φούσκωμα στα πατζάκια
Το παντελόνι στο κοστούμι δεν πρέπει να είναι πιο μακρύ από τον αστράγαλο σας, αλλιώς το αποτέλεσμα θα είναι να κάνει «φούσκα» πάνω στο παπούτσι και να θυμίζει καμπάνα από βίντεοκλιπ των Abba

Τα 10 μεγαλύτερα στιλιστικά λάθη των αντρών και πώς να τα αποφύγετε | iefimerida.gr 2

3. Φτηνά υφάσματα
Η κακή ποιότητα φαίνεται μίλια μακριά και όσο κι αν δεν το προσέχετε, το προσέχουν οι άλλοι. Αποφύγετε οπωσδήποτε τα συνθετικά και τα λίκρα ειδικά σε μπλούζες.

Τα 10 μεγαλύτερα στιλιστικά λάθη των αντρών και πώς να τα αποφύγετε | iefimerida.gr 3

4. Αποφύγετε τα συχνά μαύρα πουκάμισα
Εκτός κι αν σκοπεύετε να τα συνδυάσετε με στιβάνια και διχτάκι, καλό είναι να μην τα φοράτε συχνά, γιατί ακόμα και τα βαμβακερά ξεβάφουν γρήγορα στον λαιμό και τις μανσέτες δημιουργώντας ένα αντιαισθητικό αποτέλεσμα.

Τα 10 μεγαλύτερα στιλιστικά λάθη των αντρών και πώς να τα αποφύγετε | iefimerida.gr 4

5. Οχι «χαϊμαλιά»
Αν έχετε περάσει την εφηβεία και δεν είστε ο Στιβ Τάιλερ, καλό είναι να βγάλετε όλα αυτά τα πολύχρωμα που έχετε κρεμάσει στο λαιμό και τα χέρια σας, ειδικά αν είναι εντελώς παράταιρα με τα ρούχα σας.

Τα 10 μεγαλύτερα στιλιστικά λάθη των αντρών και πώς να τα αποφύγετε | iefimerida.gr 5

6. Οχι στις γραβάτες – κορδόνια
Οταν θέλετε να φορέστε γραβάτα, να το κάνετε σωστά. Οι πολύ λεπτές γραβάτες που μοιάζουν σαν κορδόνι γύρω από το λαιμό, παραπέμπουν περισσότερο σε αποτυχημένο αυτόχειρα.

Τα 10 μεγαλύτερα στιλιστικά λάθη των αντρών και πώς να τα αποφύγετε | iefimerida.gr 6

7. Οχι στα μεγάλα V
Οχι! Απλά οχι. Κανείς δεν ενδιαφέρεται να δει το αξύριστο (ή ακόμα χειρότερα, ξυρισμένο) στήθος σας. Αφήστε τα V για το φύλο που έχει πιο ελκυστικό στήθος να δείξει.

Τα 10 μεγαλύτερα στιλιστικά λάθη των αντρών και πώς να τα αποφύγετε | iefimerida.gr 7

8. Οχι Neon και τρελά πάτερνς
Αν δεν είστε μέλος του συγκροτήματος LFMAO και δεν δουλεύετε σε μπαρ με black light, καλό είναι να αποφύγετε τα φωσφοριζέ ρούχα και τα φωσφοριζέ παπούτσια σε κάθε περίπτωση.

Τα 10 μεγαλύτερα στιλιστικά λάθη των αντρών και πώς να τα αποφύγετε | iefimerida.gr 8

9. Οχι αθλητικά ρούχα
Μπορεί να είναι μάρκα, πανάκριβο και άριστης ποιότητας, αλλά παραμένει αθλητικό ρούχο. Το να βγείτε λοιπόν για καφέ ή ποτό με το κλασσικό λίκρα φούτερ που έχετε για το τρέξιμο, ή τη φόρμα με τα κουμπιά στο πλάι, είναι μέγιστο στυλιστικό λάθος.

Τα 10 μεγαλύτερα στιλιστικά λάθη των αντρών και πώς να τα αποφύγετε | iefimerida.gr 9

10. Οχι στις Καουμπόικες Μπότες
Αν δεν είστε ο γητευτής των αλόγων και δε ζείτε σε φάρμα του Τέξας, καλό είναι να αποφύγετε το συγκεκριμένο είδος παπουτσιού, γιατί εκτός από άβολο, τραβάει πολύ τα βλέμματα και όχι θετικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ