Eίναι τρελός για αυτήν: Ο Κλούνεϊ κάνει δημόσια ερωτική εξομολόγηση στην Αμάλ και μια γυναίκα αναφωνεί «ω Θεέ μου» [βίντεο] - iefimerida.gr

Eίναι τρελός για αυτήν: Ο Κλούνεϊ κάνει δημόσια ερωτική εξομολόγηση στην Αμάλ και μια γυναίκα αναφωνεί «ω Θεέ μου» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα μεγάλο φιλανθρωπικό δείπνο στην Τοσκάνη, κατά τη διάρκεια του οποίου βραβεύτηκε παρουσία πλήθους κόσμου, έδωσε την ευκαιρία στον Τζορτζ Κλούνεϊ να κάνει δημόσια ερωτική εξομολόγηση στη δικηγόρο σύντροφό του Αμάλ Αλαμουντίν.

«Αμάλ, σε αγαπώ απίστευτα, ανυπομονώ να γίνω άντρας σου» είπε και αποκάλυψε και επισήμως πως ο γάμος θα γίνει στη Βενετία σε δύο εβδομάδες. Αποκάλυψε πως η Ιταλία είναι σημαντική για αυτόν επειδή εκεί γνώρισε τη γυναίκα της ζωής του.

Εδώ είναι το προσκλητήριο για τη δεξίωση του γάμου που δημοσίευσε αποκλειστικά η εφημερίδα του Λιβάνου "L'Orient -Le Jour"

Το δείπνο θα γίνει στην Μεγάλη Βρετανία και θα παρευρίσκονται περίπου 200 καλεσμένοι από τις ΗΠΑ και το Λίβανο. Η δεξίωση θα γίνει, στην πόλη Marlow-on-Thames, στις όχθες του Τάμεση, στο πολυτελές ξενοδοχείο Danesfield House Hotel, με καταπράσινους κήπους.
Η Αμάλ έχει επιλέξει ένα νυφικό σχεδιασμένο από την Sarah Burton, του λονδρέζικου οίκου Alexander Mc Queen, μια επιλογή που είχε κάνει και η Κέητ Μίντλετον.


Στο βίντεο που ακολουθεί προσέξτε πως μια γυναίκα ακούγεται να λέει «ω Θεέ μου» στο 0:42.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ