Χρυσοχοΐδης: Να επισπεύσουμε το ζήτημα του Προέδρου -Να μη σέρνονται οι εκλογές σε βάρος της χώρας - iefimerida.gr

Χρυσοχοΐδης: Να επισπεύσουμε το ζήτημα του Προέδρου -Να μη σέρνονται οι εκλογές σε βάρος της χώρας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την άποψη πως πρέπει να επισπευθούν οι διαδικασίες εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας εξέφρασε ο υπουργός Υποδομών, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σημειώνοντας ότι δεν πρέπει να σέρνεται το θέμα των πρόωρων εκλογών εις βάρος της χώρας.«Η γνώμη μου είναι να λύσουμε άμεσα το ζήτημα του Προέδρου και ν' απαντήσουμε άμεσα στο ερώτημα "εκλογές ή μη εκλογές" δήλωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο Βήμα Fm. «Ναι» ήταν η απάντηση του υπουργού στην ερώτηση αν ζητά επίσπευση της προεδρικής εκλογής.

«Το δεύτερο είναι», προσέθεσε, «ότι εδώ έχουμε το εξής παρανοϊκό φαινόμενο, που ο ένας λέει "εγώ έχω 180 και μπορώ να βγάλω Πρόεδρο" και ο άλλος λέει "εγώ έχω 120 και εν πάση περιπτώσει ό,τι και να κάνεις δεν πρέπει να τον ψηφίσω". Εδώ δεν μιλάμε για Πρόεδρο λοιπόν, ουσιαστικά γίνεται ένας διαγκωνισμός, εκλογές ή μη εκλογές σε βάρος της χώρας».

Οσον αφορά τον ΕΝΦΙΑ, ο κ. Χρυσοχοΐδης νομίζει ότι έγιναν ορισμένες αστοχίες στην αρχή, οι οποίες ομολογήθηκαν από την κυβέρνηση και επιχειρείται σήμερα η βελτίωσή του, ο εξορθολογισμός του. Ανέφερε επίσης ότι για τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων δεν υπάρχουν αλλά περιθώρια για φόρους. «Θα έλεγα μάλιστα, ότι υπάρχει πια υπερφορολόγηση, υπάρχει μια εμμονή, σε ό,τι αφορά τη φορολόγηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων. Ωστόσο, υπάρχει πλούτος και φορολογητέα ύλη, που πρέπει να συλληφθεί και είναι γνωστή. Εννοώ υπάρχουν εισοδήματα, τα οποία επιτέλους πρέπει να συλληφθούν και να φορολογηθούν και είναι γνωστά αυτά».

Το δίκαιο κράτος, ανέφερε, συμπεριφέρεται, ισότιμα σε όλους. Και αυτό πρέπει να γίνει το επόμενο διάστημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ