Μετανοεί για το πλαστό πτυχίο ο σύζυγος της Μαρίας Γιαννακάκη: Ηταν μια ανοησία, αλλά ήμουν 23 χρονών - iefimerida.gr

Μετανοεί για το πλαστό πτυχίο ο σύζυγος της Μαρίας Γιαννακάκη: Ηταν μια ανοησία, αλλά ήμουν 23 χρονών

Μετάνιωσε για το πλαστό πτυχίο ο σύζυγος της Μ. Γιαννακάκη -Επιβεβαιώνει ότι η β
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Κώστας Γασπαρινάτος, σύζυγος της βουλευτού της ΔΗΜΑΡ Μαρίας Γιαννακάκη, εμφανίζεται μετανιωμένος για το γεγονός ότι προσκόμισε πλαστό πτυχίο από το London School of Economics προκειμένου να προσληφθεί στο Δημόσιο.

πληρώνονται και πρέπει να πληρώνονται» δήλωσε στο STAR και πρόσθεσε: «Ηταν όμως μια ανοησία των 23-24 χρόνων. Από τότε πήρα στον τομέα του κινηματογράφου και του πολιτισμού τρία μεταδιδακτορικά».«Οι ανοησίες

Μάλιστα επιβεβαιώνει τη βουλευτή της ΔΗΜΑΡ, ότι δεν γνώριζε πως το πτυχίο του ήταν πλαστό. «Με καλύπτει απόλυτα η δήλωση της συζύγου μου. Γνωριστήκαμε στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης, το 1997. Ποτέ δεν της είχα μιλήσει για τα "πτυχία" μου. Μόλις τον περασμένο Ιούλιο της το είπα, όταν ήδη είχα υποβάλει αίτηση για συνταξιοδότηση. Αντέδρασε έντονα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΗΜΑΡ Μαρία Γιαννακάκη πλαστό πτυχίο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ