Κλέφτες «σήκωσαν» βαγόνια και ολόκληρες ντιζελάμαξες - iefimerida.gr

Κλέφτες «σήκωσαν» βαγόνια και ολόκληρες ντιζελάμαξες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια απίστευτη ιστορία κλοπής κρατικής περιουσίας, κάτω από τη μύτη του ΟΣΕ, αποκαλύφθηκε στην Ηλεία. Αετονύχηδες έκλεψαν... έξι ολόκληρες ντιζελάμαξες, κάθε μία από τις οποίες ζυγίζει 50 τόνους, βαγόνια αλλά και δεκάδες μέτρα σιδηροτροχιάς, για να τα πουλήσουν ως σκραπ, χωρίς να το πάρει χαμπάρι κανείς!

Η αποκάλυψη έγινε από φίλους του σιδηροδρόμου στο Καρδιακαύτι της Ηλείας, και πρόκειται αναμφισβήτητα για την μεγαλύτερη κλοπή σιδηροδρομικού υλικού που έχει συμβεί ποτέ. Σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύεται στο «ΒΗΜΑ», οι κλέφτες τεμάχισαν και διέλυσαν ντιζελάμαξες, βαγόνια και σιδηροτροχιές, που ήταν εγκαταλειμένα επί 20 χρόνια από τον ΟΣΕ στην γραμμή Καβάσιλα - Κυλλήνη, με σκοπό την εκποίησή ως σκραπ.

Οι ντιζελάμαξες είχαν αγοραστεί το 1967 και χρησιμοποιούνταν σε επιβατικές και εμπορευματικές μεταφορές, φτάνοντας την ταχύτητα των 90 χλμ. ανά ώρα. Μάλιστα, κάποιες από αυτές ήταν ακόμη ενεργές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ