Κουτσούμπας: Είναι πιθανή μια κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ - iefimerida.gr

Κουτσούμπας: Είναι πιθανή μια κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πιθανό θεωρεί τον σχηματισμό μιας κυβέρνησης συνεργασίας, αποτελούμενης από τη Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ και ένα κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑ, ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Έτσι όπως είναι ο συσχετισμός δυνάμεων μάλλον το πιο πιθανό είναι να υπάρξει κυβέρνηση συνεργασίας τέτοιων δυνάμεων. Δηλαδή Νέας Δημοκρατίας, ΠΑΣΟΚ, ακόμα και ΣΥΡΙΖΑ ή τμήματος του ΣΥΡΙΖΑ».

Επιπλέον, για μια ακόμη φορά απέρριψε, σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας την αξιωματική αντιπολίτευση ότι αυτά που λέει είναι «γενικόλογες διακηρύξεις». «Δημιουργούν αυταπάτες στον κόσμο», τόνισε, ενώ χαρακτήρισε «αλλού γι' αλλού» τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τον ΕΝΦΙΑ.

Παράλληλα, ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ ζήτησε την πλήρη κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, γιατί, όπως τόνισε, το πρόβλημα δεν είναι ο αριθμός των δόσεων, αλλά ότι οι πολίτες δεν έχουν χρήματα να πληρώσουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ