ΠΑΣΟΚ: Πανελλήνια συνάντηση στελεχών με το βλέμμα στο συνέδριο - iefimerida.gr

ΠΑΣΟΚ: Πανελλήνια συνάντηση στελεχών με το βλέμμα στο συνέδριο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πανελλήνια συνάντηση στελεχών του ΠΑΣΟΚ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή με στόχο την έναρξη των διαδικασιών για τη συμπόρευση των δυνάμεων της Κεντροαριστεράς η οποία θα καταλήξει στο Συνέδριο της Δημοκρατικής Παράταξης.

Στη συνάντηση αυτή θα μιλήσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλος και θα απευθύνει πρόσκληση «στη βάση της συλλογικότητας και της ισοτιμίας, προς όλες τις κινήσεις του ευρύτερου χώρου της Δημοκρατικής Παράταξης και κυρίως προς όλους τους πολίτες που ανήκουν στην κοινωνική βάση της παράταξης να συμμετέχουν στην οργάνωση του Συνεδρίου και στις σχετικές διαδικασίες», όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Χαρ. Τρικούπη.

Στη συνάντηση θα συμμετάσχουν τα μέλη της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, οι βουλευτές αλλά και πρώην βουλευτές, οι υποψήφιοι στις Ευρωεκλογές και στις βουλευτικές εκλογές του 2012, στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των κοινωνικών χώρων, οργανωτικά και περιφερειακά στελέχη.

Επιπλέον, εντός των επόμενων ημερών προγραμματίζεται συνάντηση αντιπροσωπείας του ΠΑΣΟΚ υπό τον κ. Βενιζέλο και με τις κινήσεις που μετείχαν στην Ελιά, καθώς επίσης και η ανακοίνωση της Εθνικής Οργανωτικής Επιτροπής που θα απευθύνει την πρόσκληση συμμετοχής στο Συνέδριο της Δημοκρατικής Παράταξης. «Η Εθνική Οργανωτική Επιτροπή θα είναι ανοιχτή με απόλυτο σεβασμό σε όλες τις εκφάνσεις της Παράταξης και πρωτίστως στους ενεργούς δημοκράτες πολίτες», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Την πρόσκληση για τη συμμετοχή στο συνέδριο της Δημοκρατικής Παράταξης θα την απευθύνει η Οργανωτική Επιτροπή και όχι το ΠΑΣΟΚ και όπως διαμηνύεται θα είναι ανοιχτή με απόλυτο σεβασμό σε όλες τις εκφάνσεις της παράταξης και πρωτίστως στους ενεργούς δημοκράτες πολίτες.

Η διαδικασία πάντως δεν θα κινηθεί μόνο σε επίπεδο κορυφής. Ήδη σχεδιάζονται θεματικές εκδηλώσεις (π.χ. για το χρέος, για κοινωνικά και θεσμικά θέματα) όπου θα κληθούν προσωπικότητες από όλο το φάσμα της ευρύτερης παράταξης. Οι εκδηλώσεις αυτές θα πραγματοποιηθούν σε όλη την Περιφέρεια, σε ορισμένες θα παρίσταται και ο κ. Βενιζέλος, σε μια προσπάθεια να ανοίξουν οι διαδικασίες και να εμπλακούν με ενεργό τρόπο οι πολίτες που ενδιαφέρονται στο εγχείρημα για την ανασυγκρότηση του χώρου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ