Οι εταιρείες ρολογιών κάνουν πλάκα στην Apple: Το ρολόι που μας έδειξαν είναι σαν να το έφτιαξε πρωτοετής φοιτητής - iefimerida.gr

Οι εταιρείες ρολογιών κάνουν πλάκα στην Apple: Το ρολόι που μας έδειξαν είναι σαν να το έφτιαξε πρωτοετής φοιτητής

Οι εταιρείες ρολογιών κάνουν πλάκα στην Apple: Το iWatch είναι σαν να το έφτιαξε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ώρα που η Apple παρουσίαζε εν μέσω πανηγυρικής εκδήλωσής το iWatch, οι... ανταγωνιστές της, οι παραδοσιακοί ωρολογοποιοί παρακολουθούσαν με αγωνία για να δουν τι είναι αυτό που θα φέρει επανάσταση στα ρολόγια. Τελικά το αποτέλεσμα φαίνεται να τους χαροποίησε αφού όπως υποστηρίζουν η δουλειά τους δεν απειλείται από το νέο gadget της Apple.

Μάλιστα ο διευθυντής, υπεύθυνος του τμήματος πολυτελών ρολογιών, του Γαλλικού ομίλου της LVMH Jean-Claude Biver χαρακτήρισε το iWatch πολύ γυναικείο, ενώ αναφερόμενος στο σχεδιασμό του είπε: «είναι σαν να το σχεδίασε ένας πρωτοετής φοιτητής στο πρώτο τρίμηνο». Μάλιστα πρόσθεσε πως το συγκεκριμένο ρολόι δεν έχει σεξ απίλ, ενώ δεν διαφέρει σε τίποτα από τα «έξυπνα ρολόγια» που κυκλοφορούν εδώ και και καιρό στην αγορά.

Ο Biver, ο οποίος είναι μεταξύ άλλων είναι υπεύθυνος για την προώθηση ρολογιών των εταιρειών Tag Heuer, Zenith and Hublot μιλώντας στην γερμανική Die Welt είπε πως σύντομα το iWatch θασ είναι εκτός μόδας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ