Ανάκληση αυτοκινήτων της CITROEN στην Ελλάδα - iefimerida.gr

Ανάκληση αυτοκινήτων της CITROEN στην Ελλάδα

Ανάκληση αυτοκινήτων της CITROEN στην Ελλάδα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων υλοποιεί η εταιρεία AIGLON ΑΒΕΕ, Γενική Αντιπροσωπεία της CITROEN στην Ελλάδα. Η κίνηση αφορά τα μοντέλα C3 (A51) και DS3, προκειμένου να αντικατασταθούν προληπτικά οι βίδες των εμπρός ψαλιδιών.

Η ανάκληση αφορά 513 οχήματα, όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, στα οποία πρέπει να αντικατασταθούν ορισμένες βίδες του εμπρόσθιου άξονα. Αυτή η προληπτική ενέργεια θα διασφαλίσει την μακροπρόθεσμη αξιοπιστία των εν λόγω εξαρτημάτων. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση συμβάντος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών αυτοκινήτων CITROEN σε όλη την Ελλάδα, για να αντικατασταθούν προληπτικά οι βίδες των εμπρός ψαλιδιών, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας AIGLON ΑΒΕΕ στο τηλέφωνο 210 6700357.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις ανάκληση Citroen
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ