Οργισμένος ο Άρης με τον Κυριάκο - iefimerida.gr

Οργισμένος ο Άρης με τον Κυριάκο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο ναδίρ βρίσκονται πλέον οι-ετσι κι αλλιώς- όχι καλές σχέσεις του τομεάρχη Παιδείας της Νέας Δημοκρατίας Αρη Σπηλιωτόπουλου με τον συνάδελφο του στη Β Αθηνών Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο κ. Σπηλιωτόπουλος θεωρεί ότι ο Κυριάκος αξιοποίησε τις πληροφορίες που του έδινε για τις παρασκηνιακές διαβουλεύσεις μεταξύ κυβέρνησης και ΝΔ πριν την ψήφιση του σ.ν. για τα Πανεπιστήμια, προκειμένου να πάρει τη «δόξα» για την τελική στάση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Ο Άρης του μετέφερε ότι συζητούσε με την Άννα Διαμαντοπούλου και τον πρόεδρο του κόμματος. Τον πληροφόρησε εγκαίρως πως το κόμμα θα έβρισκε τελικά σημεία επικοινωνίας με την υπουργό Παιδείας. Κι αυτός το πρώτο που έκανε ήταν να βγει και να μιλήσει δημοσίως υπέρ του σ.ν. διαχωρίζοντας τη θέση του από το κόμμα για να δείξει μετά ότι δικαιώνεται» , έλεγε άνθρωπος που συνομιλεί με τον κ. Σπηλιωτόπουλο,

Αν και οι δύο βουλευτές κινούνται ιδεολογικά στον φιλελεύθερο χώρο της ΝΔ η συνύπαρξη τους στην Β Αθηνών όπου και οι δύο εκλέγονται σε υψηλές θέσεις είναι προβληματική και εξαιρετική ανταγωνιστική. Το τελευταίο περιστατικό είναι βέβαιο ότι θα κάνει αυτή τη συνύπαρξη ακόμα πιο προβληματική.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ