H Aννα Παναγιωταρέα ανεβάζει στο facebook φωτογραφίες από τον τάφο στην Αμφίπολη που δεν έχουμε ξαναδεί - iefimerida.gr

H Aννα Παναγιωταρέα ανεβάζει στο facebook φωτογραφίες από τον τάφο στην Αμφίπολη που δεν έχουμε ξαναδεί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι πληροφορίες επιμένουν από το πρωί ότι με εντολή Σαμαρά η Αννα Παναγιωταρέα ορίστηκε υπεύθυνη επικοινωνίας για τον τύμβο στην Αμφίπολη. Φωτογραφία που την δείχνει να παρακολουθεί την ανασκαφή εκ του μακρόθεν κάτω από τέντα σε πλαστική καρέκλα, κυκλοφορεί από τον Αυγουστο. Εχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον όμως και η σελίδα της δημοσιογράφου στο facebook όπου ανακαλύπτει κανείς καθηλωτικές φωτογραφίες από τον τάφο της Αμφίπολης που δεν έχουμε ξαναδεί.

Με κεντρική γραμμή του Υπουργείου Πολιτισμού να υπάρχει από την πρώτη στιγμή πανομοιότυπη ενημέρωση και το ίδιο φωτογραφικό υλικό προς όλους, η Αννα Παναγιωταρέα -που σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ ορίστηκε υπεύθυνη επικοινωνίας για τον τύμβο στην Αμφίπολη- διαθέτει φωτογραφίες των Καρυάτιδων από διαφορετικές γωνίες και σαφώς διαφορετικές λήψεις.

Δείχνοντας τους συντηρητές να εργάζονται δημοσιεύει την φωτογραφία που βλέπετε κάτω γράφοντας «Ζηλεύω τους συντηρητές. Οι μόνοι που τις αγγίζουν. Τί τυχεροί άνθρωποι...»

Η αντίστοιχη φωτογραφία που έδωσε το Υπουργείο Πολιτισμού είναι η ακόλουθη

Aντίστοιχα βλέπουμε και αυτή τη φωτογραφία με το σχόλιο «Κούκλα η κόρη;»

Mάλιστα σε πρόταση φίλου της στο facebook για τον τρόπο ενημέρωσης, απαντά «Το δελτίο τύπου που εκδιδεται από το ΥΠΠΟΑ συμβαδίζει απόλυτα με την πορεία της ανασκαφής. Θα ηταν μέγα επικοινωνιακό λάθος να κρατηθούν ευρηματα, όταν τα βλέπουν τόσοι ανθρωποι που εργάζονται εκεί. Κάποιος μπορεί να μιλήσει και να εκτεθούμε όλοι!»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ