Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κατάφερε να είναι η μόνη γυναίκα στη νέα της εκπομπή -Πλάι της τρεις άντρες [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κατάφερε να είναι η μόνη γυναίκα στη νέα της εκπομπή -Πλάι της τρεις άντρες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πανευτυχής, χαμογελαστή, πλαισιωμένη από κομμωτές και μακιγιέζ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φωτογραφήθηκε κατά την προετοιμασία για την επίσημη φωτογράφηση στο πλαίσιο της νέας εκπομπής που θα παρουσιάζει κάθε Σαββατοκύριακο στον Alpha. Kαι ναι, θα είναι η μόνη γυναίκα παρουσιάστρια, ανάμεσα σε τρεις άντρες και με νέο τίτλο εκπομπής.

Η εκπομπή θα έχει τον τίτλο «Σπίτι μου, σπιτάκι μου», και θα εκπέμπει από τις 20 Σεπτεμβρίου μέσα από ένα σκηνικό που θα θυμίζει διόροφη μονοκατοικία με την εκπομπή να εκτυλίσσεται στο ισόγειο με το σαλόνι, την κουζίνα και την τραπεζαρία, ενώ στον επάνω όροφο θα γίνεται η προετοιμασία της εκπομπής. Στο πλευρό της θα βρίσκεται ο Παύλος Σταματόπουλος (σταθερή αξία του πρωινού στον Alpha ήδη από την εποχή της Ναταλίας Γερμανού) και οι ηθοποιοί Νίκος Αναδιώτης και Αντώνης Λουδάρος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ