Χαμός στη Βουλή με το σεξιστικό σχόλιο του Κακλαμάνη -Το '74 οι γυναίκες ήταν στην κουζίνα - iefimerida.gr

Χαμός στη Βουλή με το σεξιστικό σχόλιο του Κακλαμάνη -Το '74 οι γυναίκες ήταν στην κουζίνα

Χαμός στη Βουλή με το σεξιστικό σχόλιο του Κακλαμάνη -Το '74 οι γυναίκες ήταν στ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγάλη ένταση προκλήθηκε κατά τη συζήτηση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου, με αφορμή ένα σχόλιο του Απόστολου Κακλαμάνη, σχετικά με την παρουσία των γυναικών στη Βουλή.

«Το ΠΑΣΟΚ έκανε την ελληνική επανάσταση και εδώ μέσα οι μισοί βουλευτές είναι γυναίκες. Το '74 οι γυναίκες ήταν στην κουζίνα», είπε σε μία αποστροφή του λόγου του ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κατά την ομιλία του, αναφερόμενος στο επίπεδο που θα έπρεπε να υπάρχει στη βουλή.

Αποτέλεσμα ήταν να προκληθεί ένταση. Η Μαρία Κόλλια -Τσαρουχά που προήδρευε εκείνη την ώρα, απάντησε στον κ. Κακλαμάνη «Είμαστε όντως και είναι τιμητικό να είμαστε τόσες πολλές γυναίκες βουλευτίνες γιατί το θέλει ο ελληνικός λαός», ενώ πρόσθεσε «Δεν το περίμενα αυτό από εσάς». Οταν η ένταση συνεχίστηκε, με τις φωνές να πληθαίνουν, η κ. Κόλλια-Τσαρουχά συνέχισε λέγοντας «Ο σερραϊκός λαός με στέλνει 14 χρόνια στο Κοινοβούλιο».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βουλή ειδήσεις Απόστολος Κακλαμάνης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ