H Christina Ricci, τα 60s και τα κορίτσια της Pan Am - iefimerida.gr

H Christina Ricci, τα 60s και τα κορίτσια της Pan Am

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θα γίνει το νέο κορίτσι της Pan Am, στην ομώνυμη νέα τηλεοπτική σειρά και τώραη Christina Ricci, φιγουράρει στο εξώφυλλο του τελευταίου τεύχους του περιοδικού Nylon σε μια εκπληκτική φωτογράφιση που μοιάζει να έχει ξεπηδήσει από τα 60s.

Η νέα τηλεοπτική σειρά Pan Am που θα κινείται στα χνάρια της ήδη επιτυχημένης σειράς Mad Men, φιλοδοξεί και αυτή να μας μεταφέρει στον κόσμο των 60s και στην ζωή των θρυλικών αεροσυνοδών της Pan American Airlines. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το να είσαι αεροσυνοδός στην Pan Am την δεκαετία του '60 θεωρούνταν ένα από τα 10 πιο ακριβοπληρωμένα επαγγέλματα στον κόσμο, ενώ οι γαλάζιες στολές των κοριτσιών της Pan Am είχαν γίνει τότε η απόλυτη αντρική φαντασίωση κάτι που είδαμε και στην ταινία Πιάσε Με Αν Μπορείς όπου ο Di Caprio προσποιούνταν τον πιλότο της Pan Am και κυκλοφορούσε με τις αεροσυνοδούς της εταιρείας για να αποφύγει την σύλληψη στα αεροδρόμια καθώς όλοι πρόσεχαν αυτές.

H Christina Ricci, τα 60s και τα κορίτσια της Pan Am | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ tv 60s Φωτογράφιση Christina Ricci Pan American Nylon Pan Am
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ