Πριγκιπικές κακίες για το δεύτερο βασιλικό μωρό: «Ανυπομονώ να δω τον αδερφό μου να υποφέρει πάλι», λέει ο Χάρι - iefimerida.gr

Πριγκιπικές κακίες για το δεύτερο βασιλικό μωρό: «Ανυπομονώ να δω τον αδερφό μου να υποφέρει πάλι», λέει ο Χάρι

Φταίει το γεγονός ότι το μωρό θα τον «σπρώξει» ακόμη πιο χαμηλά στη σειρά της δι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φταίει το γεγονός ότι το μωρό θα τον «σπρώξει» ακόμη πιο χαμηλά στη σειρά της διαδοχής του θρόνου; Μάλλον όχι. Απλά ο πρίγκιπας Χάρι αποφάσισε να πει μερικές κακίες αστειευόμενος για τα ευχάριστα νέα της δεύτερης εγκυμοσύνης της Κέιτ Μίντλετον.

Μόλις έγιναν γνωστά τα νέα, ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ θα γίνει για δεύτερη φορά πατέρας, ο αδερφός του δεν μπορούσε να αποφύγει να σχολιάσει τη χαρμόσυνη είδηση. Οταν λοιπόν ρωτήθηκε, απάντησε: «Ανυπομονώ να δω τον αδερφό μου να υποφέρει πάλι. Αν είναι κορίτσι, θα υποφέρει περισσότερο. Θα ήθελα να τον δω να προσπαθεί να το αντιμετωπίσει αυτό», είπε αστειευόμενος ο πρίγκιπας Χάρι.

Βέβαια, αμέσως μετά έκανε και κάποια σοβαρά σχόλια. «Ελπίζω η νύφη μου να νιώσει καλύτερα σύντομα. Την τελευταία φορά που την είδα ήταν καλά, αν και αισθανόταν λίγο περίεργα, κάτι αναμενόμενο. Ευτυχώς δεν είμαι γυναίκα, οπότε δεν θα χρειαστεί να το περάσω αυτό, είναι απαίσιο... Ομως είναι υπέροχα νέα και ο Τζορτζ θα πετάει στα σύννεφα!», πρόσθεσε ο Χάρι.

Πλέον, με την έλευση του δεύτερου μωρού, εκείνος θα περάσει πέμπτος στη σειρά διαδοχής του θρόνου, πίσω από τον πατέρα του, τον αδερφό του και τα δύο του παιδιά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ