Πάγκαλος: Δέχομαι να γίνω Πρόεδρος Δημοκρατίας εάν με προτείνουν - iefimerida.gr

Πάγκαλος: Δέχομαι να γίνω Πρόεδρος Δημοκρατίας εάν με προτείνουν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παπανδρέου, Θεόδωρος Πάγκαλος, μίλησε για την σεναριολογία σχετικά με τον υποψήφιο Πρόεδρο Δημοκρατίας και μεταξύ άλλων δήλωσε πως δεν θα έλεγε όχι εάν τον πρότειναν.

«Υπάρχουν εκατοντάδες πρόεδροι στην Ελλάδα. Καλές προσωπικότητες. Και άνδρες και γυναίκες. Δουλειά μου δεν είναι να τους πω εγώ, αλλά αν μου αρέσει κάποιος, θα βγω και θα το πω. Αλέκος Παπαδόπουλος π.χ. Εμένα, δεν με προτείνει κανείς. Αλλά αν με προτείνει γιατί όχι; Δεν αυτοπροτείνομαι, λέω αν με προτείνει κάποιος, διότι εξάλλου θα ήταν αγενές να βγω και να πω να μην με προτείνει κάποιος».

Ο Θόδωρος Πάγκαλος μιλώντας στον Βήμα FM τόνισε πως Σημίτης, Παπανδρέου, Βενιζέλος τελείωσαν.

«Πιστεύω ότι τα πρόσωπα αυτά έχουν τελειώσει πολιτικά. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να είναι υπουργοί σε μία κυβέρνηση ή να έχουν μία άλλη δραστηριότητα. Όλοι... Έχουν τελειώσει, διότι έκαναν θανάσιμα λάθη. Κι εγώ έχω τελειώσει, αλλά έχω τη δυνατότητα να το ξέρω και να το λέω. Ενώ αυτοί δεν θέλουν να τελειώσουν, παρά μόνον όταν εμφανιστεί ο Χάρος με το δρεπάνι του. Καλύτερα να τελειώνουμε νωρίτερα, με αξιοπρέπεια και συνείδηση»

Ο Θόδωρος Πάγκαλος είπε για τον Αλέξη Τσίπρα, σχολιάζοντας την επίσκεψη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Αγιο Όρος. «Κατ' αρχήν δεν έπρεπε να πει κοτσάνες. Το παιδί δεν συγκρατείται με τίποτα... Είπε ότι όποιος δεν πάει στο Άγιον Όρος έχει χάσει τη μισή ζωή του και καταδίκασε έτσι τις γυναίκες, που είναι ο μισός πληθυσμός, και δεν μπορεί να πάει στο Άγιον Όρος. Έκλεισε το μάτι στην Εκκλησία και τις γυναίκες τις μούντζωσε, επειδή δεν μπορούν να πάνε με το άβατο. Δεν είναι ένα σύστημα αποδεκτό αυτό, να μην μπορείς εξαιτίας του φύλου σου να πας στο Άγιον Όρος.

Είπε ότι είναι υπέρ της φορολογικής απαλλαγής των μοναχών, τη στιγμή που υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες άνεργοι. Είναι με τους ηγουμένους και τους υπόλοιπους κοιλαράδες του Αγίου Όρους! Τώρα, λοιπόν, που ο Αλέξης άφησε τους εκατοντάδες χιλιάδες που διαδήλωναν στη Θεσσαλονίκη και θα τον αποθέωναν; Δεν ήταν βέβαια εκατοντάδες ή χιλιάδες, αλλά μερικές δεκάδες, ωστόσο τους άφησε. Άφησε τους εργαζόμενους της Θεσσαλονίκης και πήγε εκεί στην Ιταλία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ