Αγόρια προσφέρουν σεξ σε μεγαλύτερους άντρες για τα δίδακτρά τους - iefimerida.gr

Αγόρια προσφέρουν σεξ σε μεγαλύτερους άντρες για τα δίδακτρά τους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σημερινό δημοσίευμα της Huffington Post κάνει λόγο για τη νέα μόδα που εμφανίζεται στα αμερικανικά πανεπιστήμια, καθώς νεαροί φοιτητές αναζητούν μέσω διαδικτύου μεγαλύτερους άντρες που θα είναι πρόθυμοι να πληρώσουν τα δίδακτρά τους με αντάλλαγμα το σεξ.

Το άρθρο ξεκινά με την πραγματική ιστορία ενός 23χρονου απόφοιτου του πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης (NYU), του Kirk, ο οποίος εξομολογείται πως για να μπορέσει να πληρώσει τα δίδακτρά του που ξεπερνούσαν τα 50 000 δολάρια το χρόνο, αναγκάστηκε να γίνει συνοδός κυρίων! Τονίζεται δε πως o Kirk δεν είναι ο μόνος, αλλά ένας από τους χιλιάδες αμερικανούς φοιτητές που αποφασίζουν να αναζητήσουν «sugar daddies» (αγαπητικούς) προκειμένου να καταφέρουν να αντεπεξέλθουν στα πανάκριβα κολεγιακά και πανεπιστημιακά δίδακτρα και μάλιστα το κάνουν αυτό μέσω διαδικτύου αφού υπάρχει ένα άκρως δημοφιλές site το seekingarrangement.com που με το μότο «για αμοιβαία συμφέρουσες σχέσεις» φροντίζει να δημοσιεύει την αγγελία σου για να σε βοηθήσει να βρεις τον ερωτικό σύντροφο-χορηγό σου. Το άρθρο κάνει αναφορά και σε άλλα δύο αντίστοιχα sites τα SugarDaddyForMe.com και GaySugarDaddyFinder.com που ο δημιουργός τους δηλώνει πως το 60 με 70% των μελών των sites του, που προσφέρουν sex με οικονομικό αντάλλαγμα, αφορά είτε φοιτητές, είτε νέους που αποφοίτησαν από τις σχολές τους.

Αυτό συμβαίνει γιατί τα τελευταία 20 χρόνια τα δίδακτρα στις ΗΠΑ έχουν υπερδιπλασιαστεί και εκατοντάδες χιλιάδες φοιτητές αναγκάζονται να πέρνουν υπέρογκα δάνεια τα οποία αδυνατούν να πληρώσουν ακόμα και για χρόνια μετά την αποφοίτησή τους.

Τέλος τονίζεται στο άρθρο πως για χρόνια ήταν οι φοιτήτριες αυτές που πρωτίστως ήταν πρόθυμες να προσφέρουν σεξ για τα δίδακτρά τους, αλλά πλέον εμφανίζεται ραγδαία αύξηση στον αριθμό των αγοριών που είτε είναι gay είτε όχι, είναι διατεθειμένα να κάνουν σεξ για λεφτά.

Διαβάστε το σχετικό άρθρο της Huffington Post εδώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ