Εκτός ΔΗΜΑΡ και επισήμως η Μεταρρυθμιστική Τάση του Σπύρου Λυκούδη -«Παζάρια» για την έδρα - iefimerida.gr

Εκτός ΔΗΜΑΡ και επισήμως η Μεταρρυθμιστική Τάση του Σπύρου Λυκούδη -«Παζάρια» για την έδρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αποχώρησή τους από τη ΔΗΜΑΡ επικύρωσαν ο Σπύρος Λυκούδης και τα στελέχη που συγκροτούν την Μεταρρυθμιστική Τάση, σε σύσκεψη που πραγματοποίησαν το βράδυ της Δευτέρας σε κεντρικό ξενοδοχείο.Η απόφαση των στελεχών που μετείχαν μέχρι πρόσφατα στα καθοδηγητικά όργανα της ΔΗΜΑΡ ήταν ομόφωνη και τα 26 μέλη της Κ.Ε πρόκειται τις επόμενες ημέρες να υποβάλλουν και τυπικά τις παραιτήσεις τους και να αποχωρήσουν από το κόμμα.

Οσον αφορά στον βουλευτή Επικρατείας Σπύρο Λυκούδη που ηγείται της Μεταρρυθμιστικής Τάσης, τις επόμενες ημέρες πρόκειται να αποφασίσει την ανεξαρτητοποίησή του από την Κ.Ο της ΔΗΜΑΡ. Το αν θα επιστρέψει την έδρα που κατέχει στο κόμμα δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί.

Ως επόμενο βήμα των αποχωρούντων προσδιορίζεται η σύγκληση πανελλαδικής σύσκεψης τις επόμενες εβδομάδες ώστε να αποφασιστούν οι πρωτοβουλίες που θα ληφθούν για τη συγκρότηση της Κεντροαριστεράς στον προοδευτικό και δημοκρατικό χώρο.

Μαργαρίτης: Φέρε πίσω την έδρα δεν σου ανήκει

Εν τω μεταξύ, το απόγευμα της Δευτέρας, ο Θεόδωρος Μαργαρίτης κάλεσε τον πρώην γραμματέα της ΔΗΜΑΡ να παραδώσει την έδρα στο κόμμα.

Οπως είπε ο κ. Μαργαρίτης μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM «Η έδρα του βουλευτή επικρατείας είναι έδρα του κόμματος. Γι' αυτό θα του έλεγα να το ξανασκεφτεί. Είναι έδρα του κόμματος, δεν είναι με εκλογή με σταυρό. Έχει μια ποιοτική διαφορά. Εγώ θα την έδινα στο κόμμα την έδρα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ