Ενα βήμα πριν από το λουκέτο το χιονοδρομικό κέντρο στο Περτούλι -Ενα εκατ. ευρώ τα χρέη του - iefimerida.gr

Ενα βήμα πριν από το λουκέτο το χιονοδρομικό κέντρο στο Περτούλι -Ενα εκατ. ευρώ τα χρέη του

Ενα βήμα πριν από το λουκέτο το χιονοδρομικό κέντρο στο Περτούλι -Ενα εκατ. ευρώ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντιμέτωπη με ένα σημαντικό πρόβλημα βρίσκεται η νέα Δημοτική Αρχή Πύλης, η οποία πρέπει να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να καταφέρει να λειτουργήσει τον χειμώνα το χιονοδρομικό κέντρο στο Περτούλι.

Η εικόνα που έχει η Δημοτική Αρχή είναι απογοητευτική κι όπως αναφέρεται δεν αποκλείεται φέτος το χιονοδρομικό να μη λειτουργήσει λόγω των οφειλών του φορέα, οι οποίες ξεπερνούν το 1 εκατ. ευρώ περίπου.

Η νέα Δημοτική Αρχή, σύμφωνα με όσα αναφέρει το trikalavoice.gr, έχει ξεκινήσει ήδη τις επαφές με τους προμηθευτές (πολλοί εκ των οποίων έχουν καταθέσει εξώδικα προκειμένου να πάρουν τα χρήματα που τους οφείλονται) προκειμένου να εξομαλυνθεί η κατάσταση και να βρεθεί λύση.

Μάλιστα, ο δήμαρχος Πύλης κ. Μαράβας πραγματοποίησε τη Δευτέρα συνάντηση με τους προμηθευτές ανταλλακτικών προκειμένου να εξεταστεί με ποιον τρόπο μπορεί να προχωρήσει η συνεργασία ώστε να γίνει συντήρηση του σκι λιφτ.

Ο κ. Μαράβας τονίζει ωστόσο ότι θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο πριν προχωρήσει σε οποιαδήποτε απόφαση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ