Πωλητήριο στη βίλα του Μαστρογιάνι στην Τοσκάνη -Πόσα ζητούν οι κόρες του για το ησυχαστήριο του ηθοποιού [εικόνες] - iefimerida.gr

Πωλητήριο στη βίλα του Μαστρογιάνι στην Τοσκάνη -Πόσα ζητούν οι κόρες του για το ησυχαστήριο του ηθοποιού [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την απόφαση να πωλήσουν το αρχοντικό που είχε αγοράσει ο πατέρας τους Μαρτσέλο Μαστρογιάννι στη βόρεια Τοσκάνη πήραν οι δυο κόρες του Κιάρα και Μπάρμπαρα.

Πρόκειται για ένα αρχοντικό του 1700 που περιβάλλεται από 240 στρέμματα λεμονοδάσους, πευκώνα και ελαιόδεντρων, μια εκκλησία κι έναν φούρνο, χτισμένο στο χωριό Πεσκάλια το οποίο βρίσκεται σε απόσταση 100 χλμ. από τη Φλωρεντία. Το σπίτι διαθέτει τρεις ορόφους, έξι υπνοδωμάτια και μια πισίνα. Ωστόσο, τίποτα σε αυτό δεν κραυγάζει την πολυτέλεια,καθώς είναι απόλυτα εναρμονισμένο με το τοπίο.

Ο διάσημος ηθοποιός είχε αγοράσει τη βίλα το 1974 και είχε προχωρήσει κατά καιρούς σε διάφορες ανακαινίσεις, τις οποίες σύμφωνα με το τοπικό site της Φλωρεντίας firnenze.it, επέβλεπε ο ίδιος. Το σπίτι σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, ήταν το ησυχαστήριο του και πολύ συχνά καλούσε τους διάσημους φίλους του, όπως τον Φεντερίκο Φελίνι και τη Σοφία Λόρεν.

Τώρα, η Κιάρα (καρπός του έρωτά του με την Κατρίν Ντενέβ) και η Μπάρμπαρα (η πρώτη του κόρη από τον γάμο του με τη Φλόρα Καραμπέλα) ανέθεσαν στο μεσιτικό immobiliare, να πωλήσει το ακίνητο έναντι 1,2 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ