Ντανιέλ Κον Μπεντίτ: Με το βιβλίο της η Τριερβελέρ αυτοκτόνησε ηθικά - iefimerida.gr

Ντανιέλ Κον Μπεντίτ: Με το βιβλίο της η Τριερβελέρ αυτοκτόνησε ηθικά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Daniel Cohn-Bendit εγκατέλειψε την πολιτική σκηνή αλλά όχι την μιντιακή. Διατηρεί ραδιοφωνική εκπομπή στη συχνότητα Europe 1 και πρόσφατα επέκρινε με σκληρά λόγια το βιβλίο της Βαλερί Τριερβελέρ «Ευχαριστώ για αυτή τη στιγμή» στο οποίο ξεγυμνώνει τον Ολάντ και μας βάζει στην κρεβατοκάμαρά τους.

«Αν ήταν ταινία, θα λέγαμε ότι πρόκειται για ένα κακό σενάριο, κακογραμμένο, βαρύ το οποίο φέρνει στο φως την μπαναλιτέ μιας τελειωμένης σχέσης. Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο και συχνά γελοιοποιεί. Σε αυτό το βιβλίο η Τριερβελέρ γελοιοποιείται. Εχουμε εδώ μια ηθική αυτοκτονία και όπως κάθε αυτοκτονία, αναζητά τον ένοχο» δηλωσε ο Κον Μπεντίτ.


Ο πρώην ευρωβουλευτής δήλωσε ότι το βιβλίο θα έχει συνέπειες πολιτικές.


«Στέλνει τον πρώην της στην κόλαση. Μετά το σήριαλ Στρος Καν, τώρα έχουμε το κωμειδύλλιο του προεδρικού μεγάρου» είπε και όταν ρωτήθηκε όταν παρ'όλα αυτά θα το διαβάσει απάντησε:


«Ναι, είμαι κι εγώ ένας συνηθισμένος ματάκιας που του αρέσουν τα κουτσομπολιά, οι ίντριγκες και οι ιστορίες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ