Γιακουμάτος: Τουλάχιστον 72 οι δόσεις για τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς τα Ταμεία - iefimerida.gr

Γιακουμάτος: Τουλάχιστον 72 οι δόσεις για τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς τα Ταμεία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε τουλάχιστον 72 δόσεις θα είναι δυνατή η εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τα ασφαλιστικά Ταμεία, όπως δήλωσε τη Δευτέρα ο υφυπουργός Ανάπτυξης Γεράσιμος Γιακουμάτος, χωρίς ωστόσο να αποκλείσει το ενδεχόμενο να είναι τελικά περισσότερες, λέγοντας: «Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να προλάβω τον πρωθυπουργό αν πει 100».

Ο ίδιος επανέλαβε, πάντως, σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, πως οφειλές από τα πρόστιμα που δεν τακτοποιούνται θα μεταφέρονται στην εφορία.

Σχετικά με τις τιμές στην αγορά, σημείωσε πως οι τιμές μπορούν να πέσουν κι άλλο, τονίζοντας πως πλέον η υπάρχει επιτροπή ελέγχου. «Όταν η αγορά είναι ασύδοτη οι τιμές είναι ψηλά, όταν ελέγχονται» οι τιμές πέφτουν, συμπλήρωσε.

Σε ό,τι αφορά την τιμή του γάλακτος, που δεν πέφτει παρά τις πρόσφατες νομοθετικές ρυθμίσεις, ο κ. Γιακουμάτος ανέφερε ότι την επόμενη εβδομάδα θα προχωρήσει σε μια «συμφωνία κυρίων» με επιχειρήσεις για τη μείωση των της λιανικής τιμής στο φρέσκο γάλα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ