Στην Ιταλία ο γάμος του Τζορτζ Κλούνεϊ - Τι αποκάλυψε ο ίδιος για την τελετή - iefimerida.gr

Στην Ιταλία ο γάμος του Τζορτζ Κλούνεϊ - Τι αποκάλυψε ο ίδιος για την τελετή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα τελεστεί στην Ιταλία ο γάμος του Τζορτζ Κλούνεϊ και της αγαπημένης του Αμάλ Αλαμουντίν.

Την είδηση επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του από τη Φλωρεντία ο ίδιος ο ηθοποιός. Ο 53χρονος Κλούνεϊ δεν δίστασε να μιλήσει για την αγάπη που τρέφει για την εντυπωσιακή δικηγόρο αναφέροντας ενώπιον παρευρισκομένων σε φιλανθρωπικό δείπνο ότι είναι πολύ ευτυχισμένος και ερωτευμένος.

Λεπτομέρειες για τον τόπο όπου θα τελεστεί ο γάμος δεν έχουν αποκαλυφθεί, παρότι ο αρραβώνας είχε ανακοινωθεί από τον περασμένο Απρίλιο.

Σημειώνεται πάντως πως ο ίδιος διατηρεί εξοχική κατοικία στο Κόμο, αλλά σύμφωνα με τα ξένα ΜΜΕ, «σοβαρή υποψηφιότητα» θέτει και η Βενετία.

Η Αλαμουντίν που είναι δικηγόρος για τα ανθρώπινα δικαιώματα, την Παρασκευή έδωσε τα απαραίτητα δικαιολογητικά όπως βεβαίωση αγαμίας και δήλωσε ότι θα παντρευτεί τον Τζορτζ Κλούνεϊ στο μητρώο του δήμου Τσέλσι στο Λονδίνο όπως έγραψε η New York Daily News το Σάββατο.

Οι βρετανοί πολίτες που σκοπεύουν να παντρευτούν εκτός Βρετανίας πρέπει να υποβάλουν τα σχετικά έγγραφα στις τοπικές δημοτικές αρχές.

Η Αμάλ Αλαμουντίν επίσης εθεάθη την Παρασκευή στον οίκο μόδας του σχεδιαστή Αλεξάντερ Μακουίν στο ανατολικό Λονδίνο συνοδευόμενη από την μητέρα της και ένα φίλο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ