ΕΔΕ για τον διοικητή του ΑΤ Υδρας που απεικονίζεται να χαιρετά ναζιστικά -Γιατί δεν έχει μετακινηθεί από τη θέση του [εικόνα] - iefimerida.gr

ΕΔΕ για τον διοικητή του ΑΤ Υδρας που απεικονίζεται να χαιρετά ναζιστικά -Γιατί δεν έχει μετακινηθεί από τη θέση του [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σάλο προκαλεί φωτογραφία-ντοκουμέντο που απεικονίζει τον αστυνομικό διοικητή της Υδρας να χαιρετάει ναζιστικά μπροστά από το τρένο της χιτλερικής Γερμανίας στο μουσείο συγκοινωνιών της Νυρεμβέργης.

H φωτογραφία-ντοκουμέντο του αστυνομικού διοικητή της Υδρας που δημοσιεύτηκε σήμερα από την εφημερίδα «Εθνος της Κυριακής», όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, έφτασε ανώνυμα στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων η οποία διενήργησε έρευνα και σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του αξιωματικού, η οποία βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα.

Εντωμεταξύ, από τον Ιούλιο βρίσκεται σε εξέλιξη Ενορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος του διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Υδρας, η οποία διετάχθη από το αρχηγείο της ΕΛΑΣ.

Ωστόσο, όπως σημειώνει το ΑΠΕ-ΜΠΕ «δεν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος του διοικητή λόγω του ότι δεν διαπιστώνεται η τέλεση κάποιου αδικήματος». Μάλιστα, παρότι το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ διέταξε τη μετακίνηση του αστυνομικού από την Υδρα, αυτό δεν έχει γίνει ακόμη καθώς ο αστυνομικός έχει προσφύγει στα διοικητικά δικαστήρια.

Αυτή, πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί ο εν λόγω αστυνομικός, καθώς, στο παρελθόν έχουν γίνει ξανά έρευνες εις βάρος του. Στο παρελθόν υπήρξαν καταγγελίες ότι παρέστη και πυροβόλησε με το υπηρεσιακό του όπλο στην κηδεία του δικτάτορα Παπαδόπουλου, ενώ, η ΕΔΕ που είχε πραγματοποιηθεί τότε δεν τον καταδίκασε λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων.

Ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ φαίνεται πως πέρα από τις φιλοχουντικές του απόψεις που ήταν γνωστές στους ανωτέρους του, είχε σύμφωνα με την αστυνομία στο παρελθόν βιαιοπραγήσει σε βάρος συναδέλφου του και για τον λόγο αυτό του είχε επιβληθεί καθυστέρηση βαθμού.

ΕΔΕ για τον διοικητή του ΑΤ Υδρας που απεικονίζεται να χαιρετά ναζιστικά -Γιατί δεν έχει μετακινηθεί από τη θέση του [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ