Αυθαιρεσίες επί αυθαιρεσιών στο εξοχικό της Τίνας Μπιρμπίλη - iefimerida.gr

Αυθαιρεσίες επί αυθαιρεσιών στο εξοχικό της Τίνας Μπιρμπίλη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπερύψωση του κτίσματος, αλλαγή στις όψεις, κατασκευή κλειστής πέργκολας και υπόγειος χώρος φαίνεται να είναι ορισμένες από τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες στην εξοχική κατοικία της κυρίας Τίνας Μπιρμπίλη στον Κάλαμο.

Σύμφωνα με την έκθεση του πολιτικού μηχανικού κ.Παύλου Παυλιάδη το σπίτι είναι τελείως διαφορετικό από τα σχέδια της άδειας.

Στην άδεια από την πολεοδομία, η οποία χρονολογείται από το 1972, αναφέρεται τοποθέτηση νέας λυόμενης οικίας. Ωστόσο, από τότε ο φάκελος παραμένει ο ίδιος, παρόλο που έχουν γίνει αλλαγές. Έτσι, ενώ στο σχέδιο του σπιτιού φαίνεται ένα λυόμενο ακίνητο 50τ.μ., η σημερινή όψη του σπιτιού δεν έχει καμία σχέση με αυτή που δηλώθηκε πριν από περίπου 40 χρόνια.

Όπως προκύπτει από την έκθεση του κ.Παυλίδη, το κτίσμα έχει υπερυψωθεί κατά 20 εκατοστά από το έδαφος. Επιπλέον έχει κατασκευαστεί κλειστή πέργκολα η οποία σκεπάζει μέρος της βεράντας, ενώ έχει γίνει αλλαγή στις όψεις του ακινήτου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ