Εκπλήξεις στο Αμερικανικό Οπεν -«Σφαλιάρα» για Φέντερερ και Τζόκοβιτς, δύο πρωτάρηδες στον τελικό - iefimerida.gr

Εκπλήξεις στο Αμερικανικό Οπεν -«Σφαλιάρα» για Φέντερερ και Τζόκοβιτς, δύο πρωτάρηδες στον τελικό

Εκπλήξεις στο Αμερικανικό Οπεν -«Σφαλιάρα» για Φέντερερ και Τζόκοβιτς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οταν θα ξεκινήσει ο τελικός των ανδρών στο Αμερικανικό Οπεν, ίσως κάποιοι δεν αναγνωρίσουν τους δύο διεκδικητές του τροπαίου. Οχι μόνο γιατί ο Κέι Νισικόρι και ο Μάριν Τσίλιτς είναι πρωτάρηδες σε τελικό Γκραν Σλαμ, αλλά επειδή από το κορτ θα λείπουν οι τρεις που μονοπωλούσαν τόσα χρόνια τους τίτλους.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς και ο Ρότζερ Φέντερερ έπεσαν θύμα των μεγάλων εκπλήξεων στη Νέα Υόρκη. Η αρχή έγινε με τον Σέρβο, τον οποίο κατάφερε να σταματήσει ο Νισικόρι. Ο 24χρονος Ιάπωνας τενίστας επικράτησε με 6-4, 1-6, 7-6, 6-3 του νο1 της παγκόσμιας κατάταξης και τον έστειλε στην κερκίδα για να δει τον τελικό. Τη «σκυτάλη» πήρε ο Τσίλιτς. Ο πανύψηλος Κροάτης νίκησε με 6-3, 6-4, 6-4 τον Φέντερερ, που έδειχνε να μην μπορεί να αντιδράσει απέναντι στον 25χρονο.

Αυτή είναι η πρώτη φορά από το 2005- ήταν τότε στο Αυστραλιανό Οπεν όταν είχαν παίξει ο Μάρατ Σάφιν με τον Λέιτον Χιούιτ στον τελικό- που κανένας από τους τρεις «κολοσσούς» του σύγχρονου τένις δεν έφτασε στην τελική αναμέτρηση ενός Γκραν Σλαμ. Ο λόγος βέβαια για τον Φέντερερ, τον Τζόκοβιτς και τον Ραφαέλ Ναδάλ, ο οποίος δεν βρέθηκε καν στη Νέα Υόρκη εξαιτίας προβλήματος στον καρπό. Η συγκεκριμένη τριάδα έχει κατακτήσει τα 34 από τα τελευταία 38 Γκραν Σλαμ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ