«Φαρμάκι» στάζει η Τριελβελέρ για τον Ολάντ: Ολα όσα έγιναν την τελευταία τους νύχτα -Μου ζητούσε να μείνουμε μαζί - iefimerida.gr

«Φαρμάκι» στάζει η Τριελβελέρ για τον Ολάντ: Ολα όσα έγιναν την τελευταία τους νύχτα -Μου ζητούσε να μείνουμε μαζί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζει να προκαλεί πολιτικό σεισμό στη Γαλλία το βιβλίο της Βαλερί Τριελβελέρ, πρώην συντρόφου του Φρανσουά Ολάντ, το οποίο έχει ήδη γίνει ανάρπαστο και «απειλεί» σε δημοφιλία ακόμη και το μπεστ σέλερ «50 αποχρώσεις του γκρι».Σε αποσπάσματα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, η δημοσιογράφος περιγράφει το τελευταίο βράδυ της με τον Γάλλο πρόεδρο προτού ανακοινωθεί επισήμως ο χωρισμός του από τα Ηλύσια Πεδία.

«Μου διαβάζει την ανακοίνωση. 18 ψυχρές και αλαζονικές λέξεις, η κάθε μια είναι σαν μαχαιριά. Επιχειρεί να με πάρει στην αγκαλιά του και να με φιλήσει. Δεν γίνεται να χωρίσουμε έτσι. Μου ζητάει να περάσουμε την τελευταία νύχτα μαζί. Καταφέρνω να απελευθερωθώ. Φεύγω με το πρόσωπο πλημμυρισμένο με δάκρυα» γράφει χαρακτηριστικά η Βαλερί Τριελβελέρ για την τελευταία νύχτα.

Σε άλλο σημείο του βιβλίου της τονίζει ότι ακόμη και όταν βγήκαν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες της ερωτικής φωλιάς του Ολάντ με την Ζιλίο Γκαγιέ εκείνος εξακολοθούσε να της λέει ότι την αγαπάει ακόμη.

«Μου στέλνει μήνυμα στο κινητό. Συγγνώμη σε αγαπάω ακόμη» γράφει η πρώην σύντροφος του Γάλλου προέδρου.

Αίσθηση, πάντως, προκαλεί και η καταγγελία της πως όσο καιρό βρισκόταν στο νοσοκομείο, ο Φρανσουά Ολάντ ζητούσε από τους γιατρούς να της αυξήσουν τη δόση υπνωτικών χαπιών για να μην μπορεί να μεταβεί μαζί του σε επίσκεψη στην επαρχία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ