Εναέριο θρίλερ στις ΗΠΑ: Αεροπλάνο δεν επικοινωνούσε με τον πύργο ελέγχου, πέρασε στην Κούβα και συνετρίβη στη Τζαμάικα - iefimerida.gr

Εναέριο θρίλερ στις ΗΠΑ: Αεροπλάνο δεν επικοινωνούσε με τον πύργο ελέγχου, πέρασε στην Κούβα και συνετρίβη στη Τζαμάικα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θλιβερό τέλος είχε το εναέριο θρίλερ στις ΗΠΑ καθώς σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα το αεροπλάνο που δεν ανταποκρινόταν στα σήματα του πύργου ελέγχου, συνετρίβη στην Τζαμάικα χωρίς να υπάρχουν επί του παρόντος περισσότερες λεπτομέρειες.

Βορειανατολικά της Τζαμαίκα φέρεται να είναι το τελευταίο ίχνος στα ραντάρ του μικρού αεροπλάνου που πετούσε ακυβέρνητο εδώ και λίγη ώρα σημαίνοντας συναγερμό στις αμερικανικές αρχές.

Το αεροπλάνο τύπου Socata TBM 700 πέρασε νωρίτερα από τον εναέριο χώρο της Κούβας, αφού προηγουμένως είχε περάσει από τις ΗΠΑ. Δύο πολεμικά αεροσκάφη F-15 σηκώθηκαν αμέσως και το συνόδευσαν ως τα όρια της Κούβας, καθώς οι επιβαίνοντες δεν ανταποκρίνονταν στις προσπάθειες επικοινωνίας που κάνουν από το έδαφος οι υπεύθυνοι του πύργου ελέγχου.

Όπως μεταδίδουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, το αεροπλάνο πέρασε πετώντας πάνω από τον Ατλαντικό Ωκεανό στον εναέριο χώρο των ΗΠΑ, είναι μικρού μεγέθους και απογειώθηκε από το Ρότσεστερ της Νέας Υόρκης με προορισμό την Νάπολι της Φλόριντα.

Οι πιλότοι των αμερικανικών μαχητικών που το συνόδευαν ανέφεραν πως από τον πάγο που είδαν στα παράθυρά του, πιθανώς να υπήρχε πρόβλημα με τη συμπίεση στην καμπίνα.Το αεροπλάνο μεταφέρει 6 ή 7 άτομα.

Εναέριο θρίλερ στις ΗΠΑ: Αεροπλάνο δεν επικοινωνούσε με τον πύργο ελέγχου, πέρασε στην Κούβα και συνετρίβη στη Τζαμάικα | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεροπλάνο σήμα πύργος ελέγχου F15
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ