Το φιλί στο στόμα που κόστισε 63.000 ευρώ [εικόνες] - iefimerida.gr

Το φιλί στο στόμα που κόστισε 63.000 ευρώ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mπορεί ένα φιλί να κοστίσει 63.000 ευρώ; Μπορεί. Οταν είσαι τραπεζίτης και σου περισσεύουν τα διαθέτεις για να φιλήσεις το πρώην τοπ μόντελ και νυν ηθοποιό Λιζ Χάρλεϊ, έστω και για μόνο μια φορά και για φιλανθρωπικό σκοπό.

Η Λιζ Χάρλεϊ κατά τη διάρκεια του φιλανθρωπικού δείπνου που έδωσε την Πέμπτη ο Ελτον Τζον αποφάσισε να... βγάλει τον εαυτό της στο σφυρί. Και να ανταλλάξει ένα φιλί με όποιον ήταν διατεθειμένος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Πλειοδότης αναδείχθηκε ο τραπεζίτης Τζούλιαν Μπάρτι ο οποίος προσέφερε το ποσό των 63.000 ευρώ για να ένα φιλί της όμορφης ηθοποιού.

Μάλιστα, η Λιζ Χάρλεϊ φάνηκε να είναι ιδιαίτερα διαχυτική με τον... τραπεζίτη και αφού του έδωσε το φιλί στάθηκε και στο πλάι του ποζάροντας στο φωτογραφικό φακό. Ο τραπεζίτης, πάντως, δείχνει να τα έχει κάπως χαμένα...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φιλί Ελτον Τζον τραπεζίτης Λιζ Χάρλει
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ