Δεν παίζεται ο Πούτιν: Εβαλε τα κλάματα μπροστά στις κάμερες ακούγοντας τον εθνικό ύμνο της Ρωσίας [βίντεο] - iefimerida.gr

Δεν παίζεται ο Πούτιν: Εβαλε τα κλάματα μπροστά στις κάμερες ακούγοντας τον εθνικό ύμνο της Ρωσίας [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη στιγμή που στο Μινσκ διεξάγονταν δραματικές διαπραγματεύσεις μεταξύ Ουκρανίας και ρωσόφιλων αυτονομιστών για να σταματήσει το αιματοκύλισμα στην περιοχή, ο Ρώσος πρόεδρος βρισκόταν για επίσημη επίσκεψη στη Μογγολία.Ο Βλαντιμίρ Πούτιν έγινε δεκτός με κάθε επισημότητα, ωστόσο, κατά τη στιγμή της ανάκρουσης του εθνικού ύμνου της χώρας του φαίνεται πως συγκινήθηκε δεόντως, καθώς ο φακός τον «συνέλαβε» να κλαίει και να προσπαθεί να συγκινήσει τα δάκρυά του.

Βέβαια, δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκτιμούν ότι ο Ρώσος πρόεδρος γνωρίζει τόσο καλά το επικοινωνιακό παιχνίδι ώστε να «συγκινηθεί» την κατάλληλα στιγμή.

Μεταξύ της συναισθηματικής φόρτισης και των λυγμών ο Ρώσος πρόεδρος υπέγραψε 15 συμφωνίες με τον Μογγόλο ομόλογό του οι οποίες φέρνουν την χώρα της ανατολικής Ασίας πιο κοντά στην αγκαλιά της Μόσχας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ