Το αστρονομικό ποσό που εισέπραξαν Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ για τις φωτογραφίες του γάμου τους [εικόνες] - iefimerida.gr

Το αστρονομικό ποσό που εισέπραξαν Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ για τις φωτογραφίες του γάμου τους [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O γάμος τους μπορεί να κρατήθηκε ως επτασφράγιστο μυστικό μέχρι την τέλεσή του -και λίγες ημέρες μετά, όμως η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ μόνοι τους στη συνέχεια έκαναν αρχικά γνωστό το γεγονός και στη συνέχεια έδωσαν στη δημοσιότητα και φωτογραφίες από το μυστήριο.

Βέβαια δεν το έκαναν χωρίς αντάλλαγμα. Σύμφωνα με το Radar Online η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ έλαβαν για τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν το περιοδικό People και το περιοδικό Hello το ποσό των 5 εκατ. δολαρίων.

Φυσικά, το ζευγάρι δεν θα κρατήσει το ποσό για τον εαυτό του αλλά θα δωρίσουν τα χρήματα στο φιλανθρωπικό τους ίδρυμα. Κάτι ανάλογο, είχαν κάνει και με τις φωτογραφίες των νεογέννητων διδύμων τους για τις οποίες είχαν εισπράξει 14 εκατ. Δολάρια τα οποία είχαν διαθέσει επίσης για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ