Γιγάντιο υβρίδιο αράχνης σκύλου τρομοκρατεί περαστικούς: Μία ξεκαρδιστική φάρσα [βίντεο] - iefimerida.gr

Γιγάντιο υβρίδιο αράχνης σκύλου τρομοκρατεί περαστικούς: Μία ξεκαρδιστική φάρσα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τόσα θρίλερ και ιστορίες τρόμου να είναι καθημερινά στη διάθεση μας μέσω του διαδικτύου, είναι μάλλον λογικό να είμαστε λίγο πιο ευαίσθητοι σε τέτοια ερεθίσματα. Ωστόσο η φάρσα με την αράχνη-τέρας ξεπερνάει και την πιο νοσηρή φαντασία χαρίζοντας τρομάρα και άφθονο γέλιο.

Ο σκηνοθέτης SA Wardęga, εμπνευστής αυτής της θεότρελης φάρσας, έντυσε ένα μαύρο σκυλάκι ράτσας κόργκι με μία χνουδωτή στολή γιγάντιας ταραντούλας και στη συνέχεια το έστειλε μέσα στη νύχτα σε απομονωμένα σημεία της πόλης καταγράφοντας τις αντιδράσεις των άτυχων περαστικών.

Αποκορύφωμα η σκηνή στο γκαράζ, όπου ο Wardęga είχε τη φαεινή ιδέα να τυλίξει ψεύτικα «πτώματα» με κομμάτια ιστού τα οποία βρίσκονταν κρεμασμένα σε διάφορα σημεία ώστε να τα δουν οι περαστικοί και να προετοιμαστούν ψυχολογικά πριν την «επίθεση» της γλυκύτατης αράχνης-τέρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σκύλος αράχνη φάρσα περαστικοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ