Τριερβελέρ: O Ολάντ μου έκανε πρόταση γάμου όταν είχε παράλληλο δεσμό με την Γκαγιέ - iefimerida.gr

Τριερβελέρ: O Ολάντ μου έκανε πρόταση γάμου όταν είχε παράλληλο δεσμό με την Γκαγιέ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χείμαρρος είναι στις αποκαλύψεις για τη ζωή με τον Γάλλο πρόεδρο και τους βίους... παράλληλους με την ηθοποιός Ζουλί Γκαγιέ, η δημοσιογράφος και πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας Βαλερί Τριερβελέρ.

Η δημοσιογράφος του Paris Match στο βιβλίο της που κυκλοφόρησε χθες με τον τίτλο «Ευχαριστώ για τη στιγμή» κατηγορεί μεταξύ άλλων, τον Φρανσουά Ολάντ για ψεύτη, καθώς μέχρι και τη δημοσίευση των φωτογραφιών από παπαράτσι πάνω στη βέσπα του με προορισμό την ερωτική του φωλιά με την ηθοποιό, εκείνος αρνείτο κατηγορηματικά επί μήνες την οποιαδήποτε σχέση μαζί της. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ενόσω διατηρούσε παράλληλο δεσμό με την Γκαγιέ έκανε και πρόταση γάμου στην Τριερβελέρ.

Συγκεκριμένα, η πρόταση από τον Γάλλο πρόεδρο ήρθε τον Σεπτέμβριο του 2012. «Είχαμε προγραμματίσει τη γαμήλια τελετή λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, σε ένα μικρό χώρο, στην Τulle. Αλλά έναν μήνα πριν (από τον γάμο) έκανε πίσω με εκφράσεις απίστευτης λεκτικής βίας. Η Ζουλί Γκαγιέ ήταν στη ζωή του, αλλά εγώ δεν το ήξερα ακόμη» γράφει η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας.

Μάλιστα, η φήμη περί ερωτικού ειδυλλίου με τη Γκαγιέ έφτασε στα αυτιά της επίσημης αγαπημένης, σύμφωνα πάντα με το βιβλίο της, έναν μήνα μετά την πρόταση γάμου και περίπου δύο χρόνια νωρίτερα από το ξέσπασμα του σκανδάλου με τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το περιοδικό «Closer» στις αρχές Ιανουαρίου του 2014. Συγκεκριμένα, η Τριερβελέρ ισχυρίζεται στο βιβλίο της πως τον Οκτώβριο του 2012, μόλις πέντε μήνες μετά την εκλογή του Ολάντ στη γαλλική προεδρία και το παθιασμένο μεταξύ τους δημόσιο φιλί τη νύχτα της νίκης, η επίσημη αγαπημένη ακούει για πρώτη φορά τη φήμη «που υπονόμευσε εκ των έσω την αγάπη μας». Τότε, άκουσε για ένα δείπνο μεταξύ καλλιτεχνών στο οποίο η ίδια δεν ήταν παρούσα, αλλά ήταν η Γκαγιέ η οποία συνοδευόταν από τον αγαπημένο της. Εναν μήνα αργότερα, τον Νοέμβριο, η φήμη γιγαντώνεται, «στο Παρίσι ψιθυρίζεται πως υπάρχει μία φωτογραφία που αποδεικνύει τη σχέση τους», αλλά ο Ολάντ το αρνείται και πάλι. Οπως και θα το ξανακάνει πολλές φορές ακόμα.

Ο Ολάντ πλέκει ένα ψέμα και η Βαλερί δεν θέλει να πιστέψει τις φήμες. Το περιβάλλον του προέδρου κατηγορεί τη δεξιά για την καλλιέργεια των φημών. «Ετσι, δεν πίστεψα τις φήμες για την Γκαγιέ. Ηταν παιχνίδι αποπλάνησης; Ισως ναι. Μετά, η φήμη σβήνει...» γράφει η Τριερβελέρ.

Το τηλεφώνημα στη Ζουλί Γκαγιέ

Μάλιστα, σε ένα άλλο βιβλίο για τον Ολάντ και τι... γυναίκες του, η δημοσιογράφος της «Εξπρές» Ελίζ Καρλάν αναφέρει ότι η Τριερβερλέρ εκείνη την περίοδο καλή τη πίστει τηλεφωνεί στην αντίπαλό της Ζουλί Γκαγιέ, προκειμένου να την πείσει να προχωρήσει δήλωση με την οποία θα προειδοποιεί ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον όποιου διαδώσει τη φήμη περί ειδυλλίου.

Αλλά, την Τριερβελέρ την ζώνουν τα φίδια και αποφασίζει και πάλι να μιλήσει ξανά στον επί 12 χρόνια σύντροφό της Φρανσουά Ολάντ. Εκείνος όμως, «ορκίστηκε μπροστά στον γιο μου και μου ζήτησε να τον αφήσουμε ήσυχο με αυτή την ψευδο-ιστορία. Μου είπε ότι έχει πάρα πολλή δουλειά για να αφήσει τα κουτσομπολιά να μας κάνουν άνω-κάτω. Πόσο επώδυνη ήταν για μένα αυτή η ανοησία» γράφει η πρώην πρώτη κυρία στο βιβλίο «Ευχαριστώ για τη στιγμή».

Μέρα με τη μέρα η φήμη εξασθένισε και πάλι ώσπου στις 16 Δεκεμβρίου, περίπου 20 ημέρες πριν από τη δημοσίευση των επίμαχων φωτογραφιών, αναζωπυρώθηκε όταν ο δημοσιογράφος Στεφάν Γκιλόν ρωτά ευθέως τη Ζουλί Γκαγιέ. Την επομένη η Βαλερί Τριερβελέρ απαιτεί από τον Ολάντ και πάλι εξηγήσεις. Ο Ολάντ αρνείται και πάλι τα πάντα και αυτή τη φορά, η ηθοποιός δεν απαντά στις κλήσεις της τότε πρώτης κυρίας.

Εκείνο το βράδυ ήταν που η Τριερβελέρ πήρε χάπια για να κοιμηθεί γιατί «είχα την αίσθηση ότι δεν με αγαπούσε πια».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ