Ο Cavalli με μικροσκοπικό λεοπάρ μαγιό αγκαλιά με την κατά 47 χρόνια νεότερη σύντροφό του [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Cavalli με μικροσκοπικό λεοπάρ μαγιό αγκαλιά με την κατά 47 χρόνια νεότερη σύντροφό του [εικόνες]

Ο Cavalli με μικροσκοπικό λεοπάρ μαγιό αγκαλιά με την κατά 47 χρόνια νεότερη σύντροφό του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O Roberto Cavalli δεν θα μπορούσε παρά να ακολουθεί πιστά τη μόδα. Και μάλιστα αυτή που έχει δημιουργήσει ο ίδιος. Ετσι, οι φωτογραφίες από τις διακοπές του στα ελληνικά νησιά που τον δείχνουν να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα φορώντας το λεοπάρ μαγιουδάκι του δεν προκαλούν καμία έκπληξη.

Το περιοδικό You τον «συνέλαβε» σε απόδρασή του στα ελληνικά νησία ντυμένο ασορτί με την κατά 47 χρόνια μικρότερή του, καλλονή σύντροφό του Λίνα Νίλσον. Τόσο ο γνωστός μόδιστρος όσο και η 26χρονη αγαπημένου του, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, τίμησαν το μοτίβο που αποτελεί σήμα κατατεθέν του οίκου Cavalli, το λεοπάρ.

Ο Roberto Cavalli φόρεσε το λεοπάρ μαγιό σε κλασσικό-μαύρο χρώμα, ενώ η μελαχρινή καλλονή εμφανίστηκε τόσο με σορτσάκι με animal print, όσο και με λεοπάρ μαγιό σε ροζ απόχρωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μαγιό Roberto Cavalli Λίνα Νίλσον
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ